Nikola Nemešević Nemeš: Volim Marijanu i želim decu sa njom

0
Nedavno je u javnost procurila vest da je čuveni par iz rijalitija Veliki brat, Marijana i Nemeš, raskinuo. Nakon svega toga, oglasili su se svako sa svojom stranom priče.
Nikola Nemešević Nemeš, foto. Vladimir Šporčić
Nikola Nemešević Nemeš, foto. Vladimir Šporčić

Pobednica Velikog brata je dala intervju za hrvatsku televiziju u kome je izjavila da ona i Beograđanin, nakon tri godine veze, više nisu zajedno.

- Nemeš i ja smo na pauzi, no ja ga podržavam u svemu što radi, i ovo je samo kratkotrajna pauza- izjavila je Marijana.

Međutim, za istu televiziju je progovorio i Nikola Nemešević koji je demantovao njihov raskid.

- Da se izrazim kao Šekspir: Mnogo buke ni oko čega. Ona je, kao i uvek tu bila brutalno iskrena. Mi smo pre tog intervjua imali nekoliko loših dana. Ona takva kakva je, ne zna da sakrije reakciju. Tako da je govorila šta je u tom momentu osećala. Ne, nismo raskinuli. Ono što je ona rekla da smo uzeli pauzu je užasno zazvučalo i mi smo svesni toga – rekao je Nemeš.

Beograđanin je napomenuo da prvom prilikom ide u Hrvatsku ili Marijana dolazi u Srbiju, a za zbrku oko raskida ipak krivi sebe.

- Istina je da sam uzeo na sebe mnogo obaveza, tako da je tu donekle moja kriva što u poslednje vreme ne uspevamo da se organizujemo. Njoj ne zameram ništa, osim što nije taktična i što ponekad u svojoj iskrenosti pretera i to onda tumači kako ko hoće. Žena kao žena. Sa njima uvek neka drama. To znamo mi muški. Izvinjavam se ženama, ali znamo svi da je tako – objasnio je Nemeš.

Operski pevač veruje da je ljubav između njih dvoje posebna. Još uvek se čudi kako se sve tako brzo razvijalo između njih, ali može da kaže da je u njoj prepoznao nešto što ne može sa strane da se vidi I da veruje u tu ljubav.

- Marijana i ja verujemo u našu ljubav. To nije nešto što može da se ugasi tek tako. Možemo da se posvađamo, da se pokrvimo, sto puta, kao i svaki par. Možemo da imamo krizu, što ne znači da se predajemo. Ako se volimo, a volimo se, moramo da se borimo – rekao je Nemeš i na sve to dodao da jednog želi da ima decu sa Marijanom.

makonda-tracker