15 zanimljivih činjenica o ženama koje bi svaki muškarac trebalo da zna

0
U susret Osmom martu donosimo petnaest zanimljivih činjenica o ženama – neke od njih ste možda već znali, a ukoliko niste – odmah se bacite na posao. Ovo su stvari koje bi svaki muškarac morao da zna.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

1. Muškarac koji odlazi na putovanje od sedam dana, spakovaće pet odevnih kombinacija, od kojih će neke ponoviti. Žena koja odlazi na sedmodnevni odmor sa sobom će poneti dvadeset i jednu kombinaciju, jer – žena nikad ne zna kako će se osećati kog dana i za kakav autfit će biti raspoložena!

2. Žene uvek odlaze u javne toalete u pratnji svoje prijateljice – ili veće grupe njih. To je za njih idealna prilika da razmene nekoliko rečenica o dešavanjima na žurki na kojoj su se našle, muškarcima, ali i najnovijim modnim i kozmetičkim trendovima, dok popravljaju svoju šminku. Osim toga, tu su da jedna drugoj pridrže torbice, ali i pomognu u popravljanju frizure.

3. Žene nikad nemaju šta da obuku. Nemojte ih pitati za garderobu zbog koje jedva uspevaju da zatvotre plakar – vi to jednostavno ne razumete!

4. Posebno vole rasprodaje. Nije bitno da li im je nešto zaista potrebno ili ne. Prosto – meta im je sve što je na rasprodaji!

5. Osećaju se izuzetno neprijatno ako nešto ne nose u rukama. Otuda stalna potreba za nošenjem tašni svuda sa sobom.

6. Kada gledaju fudbalske utakmice sa svojim partnerom, on mora da zna da ona neće navijati za tim koji bolje igra, već onaj koji – bolje izgleda!

7. Žene vole da gledaju muškarce baš onoliko koliko i muškarci vole da gledaju žene. Razlika je isključivo u tome što žene znaju da to urade na mnogo diskretniji način!

8. Nikada neće odbiti javljanje na telefon koji zvoni – zaboga, to može biti najbolja drugarica sa zaista zanimljivim novostima!

9. Podržaće kožne odevne komade isključivo ako ste rok zvezda – i ni u kom drugom slučaju! Verujte im, one poznaju modu.

10. Dobro nikada nije adekvatan niti dovoljan odgovor na njihovo pitanje kako izgledaju.

11.  Verovali ili ne, prosečan broj artikala u njihovom ormariću u kupatilu iznosi neverovatnih 437!

12.  Razgovori na temu bivših devojaka su, podrazumeva se, zauvek neprikladni.

13.  Dva najveća koeficijenta inteligencije ikada zabeležena pripadaju upravo – ženama!

14.  Najbolje je posavetovati se sa njenom najboljom drugaricom pre kupovine bilo kakvog poklona.

15.  Pitajte ženu koji je prvi obnaženi muškarac kog je imala priliku da vidi. Šta god odgovorila, morate znati da je to ipak bio – Ken.

 

makonda-tracker