Yumama – najbolji porodični sajt u Srbiji (VIDEO)

0
Urednici PC Press magazina uručili su priznanja najuspešnijim veb sajtovima u 2013. godini. Yumama je proglašena za najbolji u kategoriji Porodica i zdravlje.
Nataša Đorđević Mišić, foto: Promo
Nataša Đorđević Mišić, foto: Promo

Već 17 godina za redom PC Press organizuje izbor WEB TOP 50, u okviru koga urednici ovog magazina biraju 50 najboljih domaćih sajtova i pobednike u 10 unapred određenih kategorija.

Na svečanoj ceremoniji održanoj 31. januara u  Skupštini grada Beograda uručena su priznanja najuspešnijim u protekloj godini. Tim povodom urednici sajta Yumama.com Nataši Đorđević – Mišić uručeno je priznanje za najbolji sajt u kategoriji Porodica i zdravlje.

- Yumama je najpotpunija, najsveobuhvatnija i najfunkcionalnija baza podataka informacija za sve mame ili one koje to žele da postanu. Od priprema za trudnoću i njenog održavanja, preko rođenja bebe, pa sve do najveće riznice saveta o tome kako da na najbolji način odgajate svoje dete…a to je samo jedan deo bogatog sadržaja koji nudi ovaj sajt - ovim rečima glavni i odgovorni urednik časopisa PC Press Dejan Ristanović, obrazložio je zbog čega je baš Yumama pobednik u pomenutoj kategoriji.

Ova važno priznanje, pored Yumame, dobilo je još devet sajtova i to: Prva.rs u kategoriji Vesti i informacije, Kudaukupovinu.rs u kategoriji Servisi, Nonstopshop.rs u kategoriji E-market sajt, Fondacijadivac.org u kategoriji Društvo i humanost, Elementarium.cpn.rs u kategoriji Nauka i obrazovanje,  Domomladine.org u kategoriji Kultura, Mozzartsport.com u u kategoriji Sport i (avan)turizam, Citymagazine.rs u kategoriji Zabava i lifestyle, i u kategoriji Blog sajt Vitkigurman.com.

Prisutnima se pored gospodina Ristanovića obratio i pomoćnik ministra za spoljnu i unutrašnju trgovinu i telekomunikacija Nebojša Vasiljević, Danko Jevtović i direktor RNIDS-a.

Pokrovitelj ove akcije je Skupština grada Beograda, a prijatelji izbora su RNIDS i kompanija Microsoft.

Kompletan spisak pedeset najboljih sajtova možete pronaći na adresi: http://pcpress.rs/web-top-50-2013/

 

makonda-tracker