Majli Sajrus postala novo lice Mark Džejkobsa

0
Moglo bi se reći da Majli Sajrus od 2013.godine nije provela mnogo vremena potpuno obučena, ali kada bi se to i dogodilo uvek je nosila stvari Mark Džejkobsa u kojima bi izgledala neverovatno.
Foto: Marc Jacobs
Foto: Marc Jacobs

Nakon nedelja brujanja o tome da će ona postati njegovo zaštitno lice, Mark je i potvrdio. Zapravo, ona će promovisati njegovu prolećnu reklamnu kampanju.

Tajna je otkrivena, @MileyCyrus zvezda MJ SS14 kampanje, sa fotografijama Dejvida Simsa tvitnuo je dizajner sinoć uz fotografiju od kojihe je par već procurilo u javnost. Sajrus je samo pregledala fotografije  i ubrzo nakon dizajnera sva uzbuđena objavila:

Još u oktbru Majli je izjavljivila da radi dosta sa Markom Džejkobsom I da je on doveo u modu još sa 16 godina. Kaže da je prve korake napravila zahvaljujući njemu I da je mnogo naučila.

Ona  je i ranije pozirala za Džejkobsa, prvenstveno na majicama na kojima je oslikana gola što je trebalo da promoviše svest od raka kože. Ali ovo je prvi, veliki rad Sajrusove, što nam pokazuje da je ona dobro prihvaćena u svetu visoke mode. Videćemo manje od toga i mnogo više  od nenog kul devojačkog izgleda.

makonda-tracker