Velikim srcem rekonstuisano 20. dečije igralište

0
Zahvaljujući zajedničkoj humanitarnoj kreditnoj kartici Veliko srce, Eurobank i Fondacije Ane i Vlade Divac otvoreno je 20-to dečije igralište u zgradi Aerodroma Nikola Tesla. Kada putujemo, retko nailazimo na mesto koje nam može biti poput doma. Veliko srce s

- Vođeni idejom da je svet poput dečije igre, želeli smo da ta stranica nosi duh Velikog srca i pozitivnim primerom ukažemo na važnost projekta poput ovog. Za 4 godine trajanja projekta 8.000 mališana deo je Velikog srca koje je obnovilo i jubilarno 20. igralište. Zahvaljujem Fondaciji Ana i Vlade Divac i Aerodromu Nikola Tesla na saradnji i dobrim namerama da zajedno učinimo najbolje za zajednicu u kojoj poslujemo – naznačila je Nataša Strugarević, član Izvršnog odbora Eurobank.

- Srećni smo što će naši najmlađi i najdraži putnici moći bezbrižno da provedu vreme na aerodromu uživajući u kreativnoj igraonici koja je značajno obogatila našu ponudu – rekla je izvršna direktorka Aerodroma Nikola Tesla Violeta Jovanović.

- Otvaranjem još jednog igrališta za decu, potvrda su realizacije naše misije da omogućimo da se sva deca bezbedno i kreativno razvijaju, i kroz igru i učenje druže - istakala je Ana  Divac, osnivač fondacije Ana i Vlade Divac.

Kartica sa velikim srcem - MasterCard kartica Veliko srce, koristi se kao svaka standardna kreditna kartica, ali je njena krajnja namena usmerena ka poboljšanju uslova za bezbrižnije odrastanje mališana u Srbiji. Građani koji se odluče za upotrebu ove jedinstvene kartice nemaju nikakve dodatne troškove, ali njenom upotrebom doprinose važnom humanom cilju podržavajući rekonstrukciju igrališta i uvođenje biblioteka u predškolske ustanove. Prilikom svake transakcije, uključujući kupovinu i podizanje gotovine, Eurobank svoje prihode od kartice uplaćuje u Fondaciju Ana i Vlade Divac, u svrhu obnavljanja dečijih igrališta i opremanja biblioteka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker