Jovana Simonović: Biću mama devojčice

0
Voditeljka Ekskluziva Jovana nekada Simonović, a sada Milojčić nedavno je na lekarskom pregledu saznala da će ona i njen suprug Miloš za manje od tri meseca najverovatnije dobiti devojčicu
Jovana i Miloš Milojčić; foto: Luka Šarac
Jovana i Miloš Milojčić; foto: Luka Šarac

Prema poslednjim lekarskim nalazima, voditeljka Ekskluziva Jovana Milojčić (29) nosi ćerkicu, a budući da joj je od početka trudnoće nije bio važan pol bebe, ova vest veoma ju je obradovala. Ipak, ona i njen izabranik Miloš Milojčić (35) još nisu su počeli sa opremanjem prostora za novog člana porodice jer, kao i svi parovi, prognoze o polu bebe do porođaja uzimaju s rezervom.



- I pre nekoliko meseci izjavila sam za Story kako mi je jedino bitno da bebica bude živa i zdrava. Ostajem pri toj tvrdnji, mada nam je saznanje o tome da najverovatnije nosim devojčicu dodatno ulepšalo planove o roditeljstvu jer sada polako usmeravamo pažnju na osmišljavanje ambijenta u koji će beba stići kad se porodim - ističe kroz osmeh plavokosa voditeljka koja sledeće nedelje ulazi u šesti mesec blagoslovenog stanja. Trudničke dane olakšava joj suprug, inače inženjer informacionih sistema koji se trudi da joj na sve moguće načine ugodi.

- Dani mi zaista prolaze brzo i ne osećam nikakve teškoće. Za to su, počevši od Mimija, zaslužni svi iz mog okruženja - ističe gospođa Milojčić koja se odmah nakon venčanja upriličenog 29. septembra na splavu Kogo povukla sa malih ekrana pa će je publika TV Prva ponovo gledati tek krajem sledeće godine.

- Nedostaje mi posao, ali s velikim uzbuđenjem pratim ono što rade moje kolege u Ekskluzivu i čini mi se kao da sam sve vreme uz njih. Ipak, zbog novonastalih srećnih životnih okolnosti, najviše sam usmerena na održavanje trudnoće i zato mi se čini kako ću brzo pregurati period do povratka u redakciju koja će do tada biti pojačana još jednim ekskluzivcem ili bolje rečeno ekskluzivkom - uz osmeh će ova diplomirana novinarka koja još nije smislila ime za svoju bebicu. Kumovi Andrea Mujić i Darko Manić, Jovanini roditelji Jasnica i Jovan kao i mladoženjini Biserka i Dragan mladom paru svakodnevno daju predloge kako da nazovu prinovu.

- Svi se raduju dolasku novog člana naše porodice na svet, a to mi pomaže da ovaj period života provedem na najlepši mogući način. Idem na jogu za trudnice koja podrazumeva psihičku i fizičku pripremu za porođaj, ali i relaksaciju za taj najlepši dan u životu svake žene. To mi veoma prija jer mi omogućava da ostanem u formi kao i da razmenim savete sa drugim budućim mamama - zaključuje dama prepoznatljivog osmeha koja je stekla veliku naklonost gledalaca najpopularnije zabavne emisije kratke forme u Srbiji. Fizička aktivnost i dobar metabolizam omogućavaju joj da sada, dok je u blagoslovenom stanju, izgleda savršeno, a jedino jedva primetni stomačić otkriva da će lepa voditeljka uskoro postati mama.  

Piše: Nikola Rumenić

makonda-tracker