Story&Rimmel akcija - Kao njena dvojnica

0
Da li mislite da ličite na Kejt Mos ili možda Džordžiju Mej Džeger? Story &Rimmel vas pozivaju da učestvujete u akciji Kao njena dvojnica. Prijavite se i možda baš vi budete najverodostojnija kopija Rimmel devojaka: Kejt Mos i Džordžije Mej Džeger.

Biramo po dve dvojnice slavnih dama koje će imati priliku da se prepuste stručnom timu profesionalnih šminkera i hair stilista i pokažu svoju sličnost sa poznatim Rimmel devojkama. Spremili smo vam i nagrade –Rimmel paket proizvoda, kao i slikanje za Story, a sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete svoju fotografiju.   

Svoje slike sa naznakom Kao njena dvojnica šaljite na facebook.com/Rimmel.Srbija  i obavezno napišite lične podatke (ime, prezime, godište, adresu i grad). Konkurs traje do 22. novembra, nakon čega će pristigle fotografije pregledati ekipa redakcije Story magazina i kompanije Mauricius.

Pobednice će biti one devojke koje imaju najviše sličnosti sa Kejt Mos i Džordžijom Mej Džeger, a njihova imena biće objavljena  25. novembra na fb stranama magazina Story i  Rimmel.Srbija.

 

makonda-tracker