Story vas vodi na Disney on Ice

0
Osvojite jedinstvenu mogućnost da vaši mališani učestvuju u najnovijoj predstavi Disney on Ice vam predstavlja Svet iz mašte koja će se od 1.11. do 03.11. prikazivati u Kombank Areni. Nesvakidašnje iskustvo za najmlađe podrazumeva vožnju na ledu u vilinskoj ko

Jedini uslov je da je vaše dete uzrasta od 4 do 10 godina kao i da nam u što kraćem roku, tačno odgovorite na pitanje: Koje priče ćete gledati u najnovijoj predstavi Dizni na ledu vam predstavlja Svet iz mašte.

Odgovor na pitanje pošaljite i vaše lične podatke pošaljite OVDE. Dobitnici će biti obavešteni mejlom.

Uz vožnju na ledu, osvojićete i ekskluzivna mesta u Sali za vaše dete i vas, najbliža ledenoj površini, na predstavi 2. 11. 2013. u 15 časova.

Novo iz magične Diznijeve radionice, spektakularna ledena akcija Feld Entertainmenta, Disney on Ice vam predstavlja Svet iz mašte, predstaviće čaroban svet mašte nikada ranije viđen na ledu.

Spremite se za zabavu bez prestanka uz vaše omiljene priče u Dizni na ledu vam predstavlja Svet iz  Mašte. Oduševite se brzim majstorijama Munje Mekvina, Mejtera i ostale posade iz filma Disney Pixar Automobili dok se trkaju po ledu. Zaronite u čarobno podvodno carstvo Male Sirene i uđite u tajanstveni svet Zemlje vila sa Zvončicom i ostalim Diznijevim Vilama dok otkrivaju magiju! Igračke su se vratile u grad herojskom akcijom bekstva Baza Lajtera, Vudija, Džesi i ostalom družinom iz Priče o igračkama  iz obdaništa Sunnyside u njihovoj najuzbudljivijoj avanturi ikada! Od točkova do talasa, od vremena za igru do čarobne vilinske prašine, omiljeni Diznijevi momenti vaše porodice oživljavju u najnovijoj predstavi Dizni na ledu vam predstavlja Svet iz mašte ispunjenoj sjajnim klizanjem, specijalnim efektima i voljenim likovima koji će vam stvoriti uspomene koje se večno pamte.

Disney On Ice vam predstavlja Svet mašte prikazivaće se od 1. do 3. novembra 2013. godine u više termina:

01.11. od 19h

02.11. od 11.30, 15 i 18.30h

03.11. od 11.30, 15h

Ulaznice po cenama od 1000, 1400, 1800, 2200 i 2300 dinara u prodaji su na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ Shopping centra kao i putem sajtova: www.kombankarena.com, www.eventim.rs.

O Feld Produkciji

Feld Entertainment je svetski lider u produkciji u predstavljanju porodičnih programa koji obogaćuju duh i stvaraju nezaboravne uspomene kod 30 miliona ljudi svake godine. Produkcije Feld Entertainmenta ugostilo je više od 70 zemalja na šest kontinenata, a neke od njih su Ringling Bros. i Barnum & Bailey®, Feld Motor Sports, Disney On Ice i  Disney Live!.

Za više informacija posetite www.disneyonice.com

 

 

 

 

makonda-tracker