Nije blog, nego blok!

10

Poštovani čitaoci, mene su zamolili da napišem blog za moj omiljeni časopis, ja sam pristao zato što radimo isti posao. I smatram da prava reč uvek treba da se čuje.
 
Pod jedan: mislim da se ne kaže blog, nego blok. To je velika greška koju su svi usvojili, naravno prateći uputstva sa zapada i reči koje usvajamo. Tako da bih ja molio da se moj blog zove blok. Blok misli, blok ideja i blok delovanja i blok istine. Vi kako god hoćete, ali to će biti moji ciljevi.
 
Pod dva: već samim tim što čitate ovo što sam napisao, izlažete se opasnosti da budete praćeni, da se vaše misli pročitaju i razumeju u obaveštajnom centru negde u Arizonu, gde se to obrađuje. Tamo svi znaju šta volite da jedete, o čemu razmišljate, u kom svetu stvarate, kakvi su vam planovi, hoćete li rušiti kapitalistički poredak ili ne.

U samom startu moram da kažem da Internet ne valja. Trudite se da što manje vremena provodite na internetu i da se što manje otkrivate. Facebook i ostale ludosti su samo nove prevare koje dobijamo sa zapada. Budite pametni da ne pišete sve o sebi, jer oni imaju sve informacije i onda na osnovu onoga što vi svi pišete volim ovo, izlazim ovde, volim da jedem ovo, volim da oblačim ovo, oni prave garderobu, prodaju vam je i uzimaju novac. Tako da pamet u glavu i ne idite na internet. Što manje pišite o sebi, uvek se uključite sa drugog aparata, idite u internet kafe ili od druga, nemojte od kuće i kradite vajerles kad god možete.

To je to za sada.

TAGOVI: Oskar Savič
makonda-tracker