Story vam poklanja kafu koja budi sećanja

0
Da li se sećate čuvenih limenih kutija C kafe? Imao ih je gotovo svaki dom stare Jugoslavije na policama svojih kuhinja. Mnogi ih i danas čuvaju kao relikviju i sećanje na lepše vreme, vreme kada smo fićom porodično išli na more, kada je život bio manje užurba

C kafa je decenijama bila omiljeni napitak Jugoslovena. Ujedno ona je bila i prvi, kako se to moderno kaže, brend tradicionalne kafe na našem tržištu. Mnogi se i danas sećaju njene čuvene ambalaže i dobro prepoznatljivih boja, braon i narandžaste, kao njenog zaštitnog znaka. Tada se mogla kupiti mlevena i u zrnu, a mnogi su je kupovali upravo u zrnu verujući da se na taj način, ručnim mlevenjem na malim kućnim mlinovima dobija snažniji miris. Najverniji potrošači su C kafu čuvali u brendiranim metalnim kutijama, od kojih se poneka danas može pronaći na tavanima naših baka. Neke od kutija završile su u muzejima sećanja, detinjstva i dobrih starih vremena, dok su neke druge ostale ubeležene kao deo ličnih muzeja nostalgije.

Svoj kvalitet C kafa je potvrdila svojim trajanjem i danas je dama u najboljim godinama. Njen čuveni žig registrovan je 1976. godine, a proizvodila je prehrambena industrija Centroproizvod. Danas je deo malobrojne grupe proizvoda u kojima uživa više generacija i deo je porodične tradicije i vrednosti koja se prenosi sa kolena na koleno.

Do današnjeg dana ostala je poznata po jakoj aromi, punom ukusu prave kafe i nezaboravnom mirisu. Bez obzira na brojne promene koje je doživela tokom svog 40 godina dugog trajanja, njena receptura nije menjana. I danas kao i pre četiri decenije ona predstavlja finu mešavinu pažljivo odabranih i visoko kvalitetnih sorti Robuste i brazilske Arabike, koje ovoj kafi daju specifičnu aromu. Zbog svega toga C kafa je bila i ostala prva i prava, uvek omiljena, kafa koja budi sećanja i daje nov pogled na nova vremena.

Podjednako upečatljive arome i mirisa, C kafa u ambalaži osveženog dizajna se i danas može pronaći na policama supermarketa, a za sve verne kafopije stiže pakovanje uz koje će priče uz kaficu, postati još posebnije. U poklon pakovanju očekuje vas dva pakovanja po 200 g C kafe uz koju dobijate  originalno dizajniranu šoljicu sa tacnom. Uživajte u  dobroj priči uz šoljicu C kafe.

Story vam poklanja set C kafe. Ukoliko želite da ga osvojite, pošaljite mejl sa podacima OVDE. Dobitnici će biti obavešteni mejlom.

TAGOVI: 123pokloni
makonda-tracker