Slavko Beleslin: Opet bih išao na naše venčanje

0
Dok se priseća svoje svadbe sa suprugom Ivom, novinar Slavko Beleslin ne krije da joj 22. septembra, tačno na godišnjicu, sprema iznenađenje i otkriva kako se nikada nije proveo lepše nego tada.
Slavko Beleslin sa suprugom Ivom. Foto: Luka Šarac
Slavko Beleslin sa suprugom Ivom. Foto: Luka Šarac

Samo jedan dan pre nego što startuje nova emisija Bulevar na TV B92, njen urednik Slavko Beleslin (39) obeležiće 22. septembra godišnjicu braka sa svojom suprugom Ivom (29), inače asistentkinjom na novosadskom Fakultetu tehničkih nauka. Uspešno balansiranje između informativnog i zabavnog programa ostavlja mu vremena i za kreiranje planova o ovom intimnom jubileju koji je savršen povod da se evociraju uspomene na dan kada su se jedno drugome obećali na večnu ljubav, prvo u Sabornoj crkvi, a potom na ceremoniji građanskog venčanja u Domu garde na Topčideru.

- Zadržavam pravo da ne odgovorim na pitanje na koji način ćemo obeležiti godišnjicu jer bi iznenađenje bilo upropašćeno, ali mogu da kažem kako su sve vrste porodičnih proslava i okupljanja blagorodne za svaku zajednicu - iskren je voditelj i urednik Vesti na TV B92, kojem prva asocijacija na dan kad je izgovorio sudbonosno da vraća osmeh na lice.

- Dobra zabava mi je prva asocijacija na venčanje. Opet bih išao na tu žurku - dodaje harizmatični poslenik sedme sile čiji odnos sa Ivom stupanje u bračnu zajednicu nije značajnije promenilo.

- Od venčanja ja sam se više vizuelno promenio, jer sada nosim i nakit, nego što je sklapanje braka uticalo na nas ili donelo bilo kakvu promenu na dnevnom nivou. Naš odnos je sada mnogo dublji - ističe uspešni novinar koji je dosledan u svom stavu da ne detaljiše na temu planova o roditeljstvu.

- To je najintimnije pitanje. Sve će biti na vreme i onda kada treba - ističe Slavko koji se sa svojom izabranicom verio nakon nešto više od dve godine skladne veze. Romantično iznenađenje priredio joj je pet meseci pre venčanja, tokom boravka u Veneciji koji se, kada su zastali u naizgled običnoj šetnji po Gradu ljubavi, nenadano pretvorio u putovanje iz bajke.

Da im brak prija, potvrđuje i činjenica kako su u poslu oboje sve uspešniji, a Slavko otkriva koncept emisije Bulevar koju će uređivati od 23. septembra, a koja ga u televizijskom poslu vraća u svet zabave.

- To je prilika da sebi i kolegama produžim dan, kao i da se malo više zabavljamo. Bulevar je magazin pop kulture koji će dnevne događaje donositi na specifičan način. Oni koje Srbija gleda ili konstatuje su javne ličnosti kojima će se baviti i naša emisija, s tim što još niko nije javno rekao da nisu baš svi po dobru poznati - što nije lako kada se bavite novinarstvom u Srbiji - zaključuje Beleslin.

 

Piše: Nikola Rumenić

 

makonda-tracker