UNIQA osiguranje predstavilo nove usluge

0
UNIQA predstavila Kasko 30+ osiguranje za oldtajmere i Kasko 5+ osiguranje za vozila starosti od pet do deset godina.
Promo foto
Promo foto

UNIQA osiguranje predstavilo je nove usluge u svom portfoliu – Kasko 30+, osiguranje za istorijska vozila starija od 30 godina i Kasko 5+, osiguranje za vozila starosti od 5 do 10 godina.

UNIQA Kasko 30+ prva je i jedina usluga te vrste u Srbiji, ali i na tržištu osiguranja u regionu. Ponosni vlasnici oldtajmera, zahvaljujući toj usluzi, mogu svoje unikatne ljubimce da osiguraju od gotovo svih opasnosti, manjih oštećenja, havarisanja i krađe, dugoročno, ali i na svega nekoliko dana. Ovim osiguranjem moguće je osigurati i vozila koja su u mirovanju, odnosno parkirana na propisanim mestima. Sve što je potrebno da bi se ova usluga ostvarila jeste potvrda od Srpskog saveza istorijskih vozila i dokaz o vrednosti vozila od strane ovlašćenog veštaka.

UNIQA Kasko 5+ je osiguranje namenjeno osiguranju vozila starosti od pet do 10 godina - po povoljnijim uslovima.

Zajedničko za UNIQA Kasko 30+ i UNIQA Kasko 5+ jeste da obezbeđuju pokriće velikog broja rizika: od saobraćajnih nezgoda i šteta kod parkiranja, preko prirodnih nepogoda, pada snega sa krova, pada vazduhoplova, požara i eksplozija, zlonamernih postupaka trećih lica, do šteta koje nanesu životinje, loma stakala, krađe, razbojništva i neovlašćenog korišćenja vozila. Osim toga, obe usluge podrazumevaju i 24 časa dostupnu besplatnu pomoć na putu, popravku vozila u UNIQA mreži servisa, mogućnost telefonske prijave štete svakoga dana, kao i  mogućnost ekspresne isplate štete uz minimum dokumentacije,  pozivom na broj  011/20-24-100. Dodatna pogodnost je MeteoUNIQA servis koji podrazumeva jedinstvenu uslugu upozorenja na vremenske nepogode u toku cele godine. 

UNIQA je najavila i čuvenu manifestaciju 24 sata elegencije, u okviru koje posetioce očekuje i Classic Car Show, izložba skupocenih automobila koji pripadaju lokalnim i svetskim kolekcionarima, a čiji je sponzor UNIQA. Zvezde ovogodišnje manifestacije biće Rolls Royce limited edition - Rolls Royce Wraith iz 1939.-te  iz poznate SK kolekcije automobila iz Nemačke. Posetioci UNIQA štanda na Classic Car Show-u dobiće na poklon besplatnu ulaznicu za posetu Muzeju istorijskih vozila u Beogradu.

Korado Lopresto, jedan od najistaknutijih svetskih kolekcionara automobila, biće specijalni gost ove prestižne manifestacije. On je za sve obožavaoce klasičnih automobila pripremio pravu poslasticu, jer će svi koji dođu moći da uživaju u, posebno za tu priliku, odabranim primercima njegove kolekcije. Osim toga, posetioci će moći da uživaju i u jedinstvenoj paradi najlepših oldtajmera koja će proći 2,7 km dugu rutu poslednje predratne trke Formule 1 održane u Beogradu.

TAGOVI: automobili
makonda-tracker