Paris Hilton jedva čeka da postane majka!

0
Starleta, rijaliti zvezda i pevačica nedavno je priznala da jedva čeka da ima decu, pošto smatra da je porodica ogroman i značajan deo života.
Paris Hilton, photo: BANG
Paris Hilton, photo: BANG

Paris, koja se trenutno zabavlja sa modelom Riverom Viperijem otkrila je da se raduje trenutku kada će se skrasiti i postati majka.

- Ja bih veoma želela da imam porodicu jednog dana, jer porodica igra veoma veliku ulogu u mom životu. Za sada imam toliko ljubimaca i smatram da sam kao majka mojim životinjicama – rekla je Paris.

Iako je sigurna da želi u budućnosti da osnuje porodicu, Paris se dvoumi oko koncepcije svog venčanja.

- Nekad pomislim da želim da imam veliko, neverovatno venčanje, a nekad samo poželim da kažem sudbonosno da na nekom ostrvu, poput Fidžija ili Bora Bore. Nekad poželim da sve to prođe tiho i intimno. Zaista ne znam šta ću na kraju izabrati, pa možda čak uradim obe stvari – izjavila je rijaliti zvezda.

Takođe i njen dečko, dvadesetjednogodišnji, River je otkrio da želi sa Paris nakon jednogodišnje veze i da se takođe raduje trenutku kada će postati roditelj. Posebno zbog činjenice jer bi bio kul tata, tako mlad.

- Otkako sam bio klinac, ja sam jedva čekao da se skrasim. Moji roditelji su mene doneli na svet poprilično kasno i moj san je da imam dete, kome ću ujedno biti i roditelj i prijatelj – rekao je River za magazin Hello.

makonda-tracker