Story i Nikon vam poklanjaju luksuznu torbicu za fotoaparat

0
Odgovorite tačno na naše pitanje i osvojite torbicu koju je za Nikon kreirao priznati britanski dizajner Dž. V. Anderson

Nikon i priznati britanski dizajner Dž. V. Anderson ujedinili su snage u kreiranju luksuzne kožne torbice za fotoaparat namenjene  elegantnom i stilizovanom  Nikon 1 fotoaparatu. Ova uniseks torbica, inspirisana klasičnim torbicama za fotoaparate iz 1940-ih i Džonatanovim prepoznatljivim androgenim stilom, podjednako je svestrana kao i sam Nikon 1, sa prostorom za fotoaparat i više od jednog zamenljivog objektiva. Ovo je prvi put da kompanija Nikon sarađuje sa nekom modnom kućom pa je zato ovakav oblik saradnje posebno interesantan.

Zahvaljujući spoju tradicionalne kožne izrade i svestranog modernog duha, torbica odražava spoj tehnološkog nasleđa i prvoklasnog dizajna svojstvenog fotoaparatima iz palete Nikon 1 proizvoda, kao što su Nikon 1 S1, Nikon 1 J3 i Nikon 1 V2.  Samo 400 torbica ograničenog izdanja dostupnih u četiri boje – crnoj, beloj, plavoj i narandžastoj – biće pušteno u prodaju preko interneta tokom ograničenog vremenskog perioda u Nikon Store po ceni od 99 eur. Prodaja je počela 17. juna 2013.

Nagradno pitanje glasi:

Za koju seriju fotoaparata je Dž. V. Anderson dizajnirao unikatnu torbicu?

                                     a)Nikon Coolpix

                                     b)Nikon DSLR

                                    c) Nikon 1

Tačan odgovor i lične podatke (ime, prezime, broj telefona) pošaljite OVDE do 10.7. u 14h i osvojite torbicu. Dobitnik će btii obavešten mejlom.

makonda-tracker