Pet party sutra u Delta City-ju

0
Tradicionalno, po treći put, u subotu 6. jula, u 15 časova, u atrijumu soping-mola Delta City bice organizovan najveći Pet party u okviru kog ce se okupiti ljubimci svih vrsta, rasa i uzrasta. Ceo dan biće posvećen kućnim ljubimcima i njihovim vlasnicima u naj

U okviru Pet party-ja bice organizovano finale izbora za najelegantnije ljubimce, a svi vlasnici imace priliku da prijave svoje ljubimce i za učešće u velikoj reviji u okviru koje ce se birati pobednici u zabavnim kategorijama – super klempa, mikro šampion, cica zavodnica, ekipa iz kraja i druge.

U izboru za najelegantnije ljubimce, kao i o pobednicima u zabavnim kategorijama, odlučivaće brojne poznate ličnosti iz javnog života, kao što su glumac Miki Damnjanović, modne blogerke Zorana Jovanović Zorannah i Branislava Antonć (Divine world of fashion), voditeljka Katarina Danojlić i drugi. Voditelj programa biće Voja Nedeljković.

Posebno je zanimljivo što ce se ove godine zabavi priključiti i studenti slikarstva koji ce portretisati ljubimce, kao i treneri za pse koji će pokazivati šta sve štenci mogu da naućče i na koji nacin. U žurci za ljubimce ucestvovaće i psi sa invaliditetom, kako bi se skrenula pažnja da i oni zaslužuju isti tretman.

Sve posetioce Delta City-ja i brojne ljubimce očekuje odličan provod i brojni pokloni iznenađenja na tradicionalno najvećoj zurci za ljubimce.

 

makonda-tracker