Jelisaveta Orašanin i Vuk Kostić na druženju VIP klijenata Vojvođanske banke

0
U cilju edukacije o bezbednosti u saobraćaju Vojvođanska banka i Toyota Srbija priredili su u centru Navak specijalan dan za svoje VIP klijente.
Jelisaveta Orašanin i Vuk Kostić
Jelisaveta Orašanin i Vuk Kostić

Tokom celodnevnog druženja, kroz organizovan edukativni-zabavni program, najvernijim klijentima Banke omogućeno je profesionalno predavanje i praktična primena bezbedne vožnje.

Svi prisutni klijenti, predstavnici Banke, kao i njeni promoter, poznati glumački par Vuk Kostić i Jelisaveta Orašanin imali su prilike da slušaju predavanje stručnjaka iz centra Navak o bezbednoj vožnji, kao i da se oprobaju na uzbudljivom simulatoru čeonog sudara i prevrtanja. Nakon toga, prisutni su imali priliku da stečeno znanje demonstriraju vozeći nove Toyota automobile na specijalnom terenskom poligonu, da testiraju svoje prolazno vreme u trci protiv štoperice, kao i da se voze u automobilima sa profesionalnim vozačem u novoj Toyoti GT86.

Oko 40 VIP klijenata Vojvođanske Banke uživalo je u ovom danu učeći o bezbednoj vožnji i družeći se sa Vukom Kostićem i Jelisavetom Orašanin koji su takođe pokazali svoje vozačke sposobnosti. Iako strastveni vozač KTM motora, Jelisaveta je rekla da joj se i današnja vožnja automobila po profesionalnoj stazi veoma dopala. Kao i ostalim učesnicima, vožnja po profesionalnoj stazi bila je zanimljiva i Vuku Kostiću.

U cilju veće bezbednosti u saobraćaju, kao i još bolje saradnje i obostranog zadovoljstva, Vojvođanska banka će i nakon ovog događaja nastaviti da ulaže trud u edukaciju, kao građenje i održavanje odnosa sa svojim klijentima.  

makonda-tracker