Honda PCX: Popularan s razlogom

0
PCX je odmah nakon pojavljivanja postao najprodavaniji skuter u Evropi zahvaljujući činjenici da je uspeo da zadovolji tri važna zahteva za potpun ugođaj u vožnji – to je praktičan, brz i zabavan motocikl.

PCX je kreiran za vozače koji žele da zadrže ekonomičnost skutera od 125cc, uz moderan izgled motocikla veće kubikaže. Tihi motor PCX-a, mala emisija gasova i lakoća upravljanja učinili su ovaj skuter omiljenim širom sveta. PCX 125 idealan je izbor za sve vozače koji, pored praktičnosti i malih troškova održavanja, žele i zabavu i avanturu.

Model PCX 125 opremljen je “Idle Stop” tehnologijom, što znači da će se njegov agregat ugasiti nakon tri sekunde rada u praznom hodu, a ponovo startovati jednostavnim zavrtanjem ručice gasa. Ova tehnologija doprinosi smanjenju potrošnje goriva na samo 2,3 litra na 100 pređenih kilometara. Skuterom PCX 125 s punim rezervoarom prosečno može da se pređe 280 kilometara.

Šasija PCX-a omogućuje sigurnu i stabilnu vožnju, a ovim skuterom lako je manevrisati na izuzetno malom prostoru, što ga čini idealnim svakodnevnim gradskim prevoznim sredstvom. Aluminijumski točkovi od 154 inča doprinose stabilnosti i samopouzdanju vozača, ali i upečatljivom, modernom izgledu PCX-a, sa zaobljenom i elegantnom linijom savremenog i dinamičnog izgleda.

Kako su za PCX 125 komfor i udobnost prioriteti, leđa vozača imaju dobru potporu, a prostor za suvozača je prostran. Na savremenoj kontrolnoj tabli svi važni parametri dostupni su i pregledni: brzinomer sa svetlećom iglom, potrošnja goriva i aktivnost Idle Stop tehnologije. Pregrada za odlaganje stvari ispod sedišta (opremljena kacigom) može se zaključati, a prednja pregrada takođe nudi koristan i lako dostupan prostor za odlaganje nužnih sitnica.

PCX 125 je više od prevoznog sredstva: to je moderan, elegantan skuter stvoren da se na njemu osvoji grad. PCX nudi slobodu, zabavu i nezavisnost na dva točka.

Ove sezone Delta Automoto je spremio specijalne uslove finansiranja za sve kupce najprodavanijeg skutera u Evropi – Honda PCX 125 može biti vaš za samo 49 EUR mesečno! Posetite Honda salon na Novom Beogradu i zakažite test vožnju.

 

TAGOVI: promocija123
makonda-tracker