Story vam poklanja dvostruko osveženje uz Radler

0
Poznavaoci nemačkog jezika znaju da Radler doslovno znači biciklista. Međutim, ljubitelji piva kad kažu Radler misle na pivo i limunov sok. Priča o modernom radleru počinje dvadesetih godina prošlog veka zahvaljujući domišljatosti jednog čistokrvnog Bavarca. P

Vlasnik krčme Her Kugler nije ni slutio da će mu biciklistička staza koja je od Minhena vodila do njegove krčme jednog junskog dana dovesti hordu iscrpljenih i žednih biciklista, željnih piva. Pivo iz zaliha je polako nestajalo, a onda je domišljati krčmar došao na genijalnu ideju. Naime, u njegovom podrumu nalazilo se i nekoliko hiljada boca penušavog limunovog soka, koji se i nije najbolje prodavao. Da bi spasio situaciju pomešao je preostalo pivo i sok od limuna u razmeri pola-pola. Mešavinu je prodavao uz objašnjenje da je to idealno piće namenjeno baš za bicikliste. I tako je nastao Radler! Danas se Radler nudi ne samo u pivnicama nego i kao gotov proizvod u radnjama, a krčma u kojoj je nastao radi i danas kao pivski vrt.

Ako ste biciklista ili niste, ako ste ljubitelj piva, ali i soka od limuna, sada u svojoj omiljenoj kombinaciji možete uživati uz PilsPlus Radler sa sniženim procentom alkohola, koji predstavlja idealan izbor tokom vrelih letnjih dana i noći. Budući da ima umerenu dozu alkohola od svega 2%, Radler je piće koje poziva na kvalitetnu zabavu i u isto vreme uvodi u svet jedinstvenog i osvežavajućeg ukusa.

Ukoliko želite da osvojite paket Radler piva, napišite nam zašto baš vi zaslužujete ovaj poklon i pošaljite mejl sa ličnim podacima (ime, prezime, broj telefona) OVDE.

 

TAGOVI: pokloni123
makonda-tracker