Aca Lukas uživa u najskupljem šampanjcu na svetu

0
Posle koncerta na marakani, pevač je uživao u šampanjcu Armand de Brignac, koji odnedavno može da se nabavi i na našem tržištu

Ovaj luksuzni šampanjac dolazi sa višestruko nagrađivanog imanja Cattier, iz gradića Chigny-les-Roses u regiji Champagne u Francuskoj, gde još od davne 1763. godine porodica Cattier poseduje i gaji vinograde.

Armand de Brignac šampanjac prepoznatljiv je po znaku asa u piku na boci, a proizvodi se u tri prestižne cuvée varijante – Brut Gold, Rosé i Blanc de Blancs.

Brut Gold u savrsenoj razmeri cine: 40% Chardonnay ,  40% Pinot Noir,  20% Pinot Meunier.

Armand De Brignac porodicu cine predivne boce sledecih zapremina:

Bouteille 0.75l

Magnum 1.5l

Jeroboam 3l

Rohoboam 4.5l

Methuselah 6l

Salmanazar 9l

Balthazar 12l

Nebuchadnezzar 15l

Midas 30l

Midas je najveca boca sampanjca na svetu!

Članovi porodice Cattier sa još svega osam meštana proizvode ovaj šampanjac ručno, vrhunskim usklađivanjem tradicije i modernog doba. Ovakav vid proizvodnje odiše neprevaziđenom stručnošću i dubokom strašću prema umetnosti pravljenja šampanjca.

Karakteristike ovog glamuroznog šampanjca zbog kojih je neprevaziđen u svetu su: prefinjeni sastojak nazvan liqueur de dosage, koji svakoj boci šampanjca daje superioran kvalitet, kao i jedinstvena ambalaža gde je svaka boca izrađena ručno, a inspirisana kreacijama čuvenog francuskog modnog dizajnera André Courrèges-a. Svaka kutija obložena je somotom i na njoj se nalazi pločica za graviranje imena, kao odraz raskoša i glamuroznog stila francuskog modnog sveta.

U svetu poznatih ovo piće je veoma omiljno jer je sinonim za prestiž i luksuz. Samo neka od imena koja su promoteri i veliki ljubitelji ovog prestižnog šampanjca su: Beyonce, Jay Z, Rihanna, Trey Songz, Fabolous i Jamie Foxx.

Ovaj Ultra Premium šampanjac ce biti dostupan u najboljim lokalima u gradu!

DELTA DMD je generalni uvoznik za Srbiju, a više podataka potražite na zvanicnom sajtu www.armanddebrignac.com

makonda-tracker