Veseli studio Naxi radija!

0
Doživite zlatne godine radija uz zvezde i najvece hitove 50-tih, 60-tih, 70-tih i 80-tih u Veselom studiju Naxi radija!
Naxi radio, promofoto
Naxi radio, promofoto

Naxi radio je jedan od učesnika izložbe Živeo život i svojim eksponatima u retro studiju oformljenom specijalno za ovu priliku sve posetioce vraća u prošlo vreme, kada je radio kao vodeći medij doživeo najveću ekspanziju. Povratiće uspomene na vreme kada se cela porodica okupljala oko kutije koja govori i s nestrpljenjem išcekivala omiljenu emisiju, vesti i razlicit zabavno - kulturni program.

Interesantni eksponati, ali i sjajan program koji ce se putem Naxi radija prenositi iz studija u prostoru Robne kuće, vratiće vam osmeh na lice i podsetiti zašto ljubav prema radiju ne jenjava ni danas.

Družeci se sa voditeljima, muzičkim zvezdama i glumcima koji su bili popularni tih godina, Dejan Avramović ce vas povesti u jedan muzički vremeplov podsećajući nas i oživjavajuci uspomene iz SFRJ.

Izložba Živeo život u prostoru Robne kuće Beograd (Knez Mihailova 5) koja će biti postavljena od 04.06. – 31.07. predstavlja jedinstvenu postavku koju  čine brojni eksponati, audio i video instalacije, scenografije, a koja je osmišljena tako da pokaže kako je izgledao život u Jugoslaviji u periodu od 1950. do 1990. godine.

Međunarodna izložba lepog života Živeo Život obuhvata veliki broj tematskih celina – od sporta, muzike, filma, mode do radnih akcija, putovanja i dr.

Vidimo se u Veselom studiju Naxi radija!

makonda-tracker