Eucerin SUN: Vaši saveznici za bezbedno sunčanje ovog leta

0
Kada putujemo na posao, kada se napolju bavimo sportom ili kada sedimo u bašti nekog kafića, izlažemo se UV zračenju, koje može da ošteti kožu. Medicinski preparati Eucerin SUN koje možete naći u apotekama ispuniće sve vaše potrebe kada je u pitanju bezbedno

Eucerin preparati za zaštitu kože od alergija tokom i nakon sunčanja sadrže inovativnu kombinaciju supstanci biljnog porekla – AGR (alfa-glukozil-rutin), antioksidanta koji klinički dokazano sprečava razvoj alergija na sunce i Likokalkon A. Kombinacija AGR i Likokalkona A jača prirodni odbrambeni sistem kože od štetnog dejstva slobodnih radikala, glavnih uzročnika alergija na sunce. Efikasnost i dobra podnošljivost preparata dokazana je kliničkim studijama kod osoba koje imaju alergiju na sunce.

Eucerin SUN preparati za lice ne samo da pružaju efikasnu zaštitu od UVA i UVB zraka, nego i stimulišu prirodne mehanizme zaštite DNK ćelija kože - za sveobuhvatnu i svakodnevnu zaštitu od sunčevog zračenja. Preparati za lice sadrže Gliciretinsku kiselinu, supstancu prirodnog porekla koja se dobija od jedne vrste korena sladića -Glycyrrhiza glabra. Gliciretinska kiselina stimuliše prirodne mehanizme zaštite DNK od oštećenja, ali i ubrzava reparaciju oštećenja koja su nastala.

Uz Eucerin SUN preparate i savete za bezbedno sunčanje možete se prepustiti i uživati u letu - sigurni na suncu!

Eucerin SUN Krem gel za zaštitu od alergija SPF 25 i 50

Eucerin preparati za zaštitu od alergija pružaju efikasnu zaštitu od alergija na sunce i od oštećenja kože koja su izazvana suncem. Nemasna i nelepljiva tekstura se brzo upija ostavljajući fini film na koži koji pouzdano štiti kožu. Preparat ne sadrži boje, parfeme, emulgatore ni konzervanse i pogodni su i za lice i za telo.  Zahvaljujući hipoalergenoj formulaciji, rizik od iritacije ili reakcije na koži je sveden na minimum. 

Eucerin SUN Krem-gel posle sunčanje za zaštitu od alergija

Eucerin Krem-gel posle sunčanja osvežava, rashlađuje i obnavlja kožu nakon sunčanja. Nakon upotrebe, koža je snabdevena dovoljnom količinom antioksidansa i pripremljena je za sledeći boravak na suncu. Preparat se nanosi posle sunčanja na čistu i suvu kožu. Osobama sa alergijama na sunce preporučuje se upotreba Eucerin Krem-gela za zaštitu od alergija sa SPF 50+ i SPF 25. Ne sadrži boje, parfeme, emulgatore i konzervanse i posebno se preporučuje, kao nega posle sunčanja, osobama koje imaju alergiju na sunce.

 

Eucerin SUN Transparentni sprej SPF 30 i 50

Eucerin SUN providni sprejevi lagane teksture pouzdano štite kožu pri izlaganju sunčevim zracima bez lepljivog osećaja na koži. Preparati su idealni za upotrebu pri sportskim aktivnostima kao i pri izuzetno visokim temperaturama zbog nemasne i nelepljive teksture koja se veoma brzo upija. Eucerin®  SUN vodootporni sprejevi su dermatološki potvrđeni da odgovaraju čak i koži sklonoj aknama i iritacijama. Ne zaboravite da nanesete dovoljnu količinu preparata za sunčanje pre izlaganja suncu, kao i posle svakog kupanja i brisanja peškirom.

Eucerin SUN sprej SPF 20, zaštita na suncu u formi spreja, izuzetno je praktična za upotrebu, a namenjena je za zaštitu normalne i suve kože tela. Koža ga trenutno upija i ne ostavlja lepljiv osećaj. Lagano je parfimisan i otporan na vodu. Pruža srednju UVA/UVB zaštitu – SPF 20, koja štiti kožu od oštećenja pri izlaganju suncu i jedinstvenu trodimenzionalnu zaštitu sa prirodnim antioksidansom Likokalkonom A. Ovaj sastojak, u kombinaciji sa vitaminom E, štiti ćelije u dubljim slojevima kože od uticaja slobodnih radikala. Efikasnost i dobra podnošljivost na koži klinički je potvrđena čak i kod atopijskog dermatitisa.

 

Eucerin Fluid za sunčanje za lice SPF 30 i 50

Preparat je usklađen sa najvišim standardima u pogledu UVA/UVB zaštite. Sadrži patentom zaštićenu kombinaciju filtera. Lagana formulacija se brzo upija i daje koži mat izgled, idealna je za negu i zaštitu normalne i kombinovane kože. Preparati imaju visoku UVA/UVB zaštitu i stimulišu prirodne mehanizme zaštite DNK ćelija kože. izuzetno su vodootporni i ne sadrže boje i parfeme. Dokazano odgovaraju osetljivoj koži, a posebno se preporučuju osobama sa aknama ili kod rozacee.

Eucerin Krema za sunčanje za lice SPF 30 i 50

Preparat je posebno pogodan za osobe sa suvom kožom, a nanosi se na lice, vrat, dekolte i ruke. Ne sadrži parfem i štiti kožu od prevremenog starenja, stvaranja pigmentnih fleka i stimuliše prirodne mehanizme zaštite DNK ćelija kože. Vitamin E u kombinaciji sa biološkom zaštitom-prirodnim antioksidansom Likokalkonom A štiti ćelije dubljih slojeva kože od slobodnih radikala. Krema je pogodna za osetljivu i kožu sa atopijskim dermatitisom.


 

makonda-tracker