Festival venčanja u Delta City-ju

0
Ukoliko ste oduvek maštali o svom večanju ili ste na korak do ludog kamena, u periodu od 10. do 12. juna, u atrijumu šoping-mola Delta City posetite manifestaciju Festival venčanja i pronađite sve što je potrebno za vaš savršeni dan.

U okviru manifestacije, budućim mladencima predstaviće se dvadeset brendova venčanica i odela za mladence, kao što su Wedding studio, Zid 2, a svoje modele iz kolekcije White predstaviće i pevačica Ana Stanić. Pored pomenutih, svoje usluge predstaviće i studio za dekoracije Kućica, cvećara Cvetna radionica, a buduće mlade imaće priliku da na licu mesta dobiju i savete o trendovima u šminkanju i frizurama od Nine Ćalić.

Mladenci će imati priliku da pogledaju veliki izbor venčanica, odela, cvetnih dekoracija, bidermajera, burmi, pozivnica i svega ostalog što je potrebno za najsrećniji dan. Takođe, mladenci će imati priliku i da se posavetuju sa stručnjacima u vezi sa organizacijom venčanja i kako sto lakše i jednostavnije organizovati proslavu.

Svi zainteresovani posetioci imaće priliku da posete Festival venčanja, svakog dana za vreme trajanja manifestacije, od 10 do 22 sata.

makonda-tracker