CR-V Tavel paketi - U susret letu

0
U susret letu i predstojećim putovanjima, Honda Srbija je za kupce popularnog novog modela CR-V od 01. juna pripremila posebne Travel opcije Comfort paketa opreme, po posebno povoljnim cenama.

 Travel akcija se odnosi isključivo na nove modele Honde CR-V sa lagera, u Comfort paketu opreme, uključujući sve tipove motora i pogona.

U CR-V Comfort Travel paketu, sa cenom već od 22.700 EUR,  nalazi se i multimedijalni uređaj.  Kako bi putovanje do odredišta bilo jednostavnije i udobnije, multimedijalni uređaj sadrži: navigaciju sa licenciranim mapama Srbije i Evrope, HD kameru za bezbednu vožnju unazad, DVD plejer, Bluetooth, konekcije ja USB i i-POD, 7’’ HD Touch Screen i slot za SD karticu.

U CR-V Comfort Travel Plus paketu, sa cenom već od 22.850 EUR, pored multimedijalnog uređaja nalazi se i Honda sistem za zabavu. Honda sistem za zabavu pruža zanimljive sadržaje za decu i putnike na zadnjoj klupi, i prekraćuje im duga putovanja. Sastoji se od 2 lako prenosiva 7’’ TFT ekrana, daljinskog upravljača, 2 para bežičnih slušalica, 2 univerzalna nosača presvučena kožom i atraktivne torbe za prenos. Honda sistem za zabavu kompatibilan je za DVD, DivX, CD, USB, audio i video fajlove, i ima mogućnost povezivanja sa konzolama za igre.

Honda je poznata po bogatim paketima opreme, pa tako CR-V u Comfort paketu opreme ima i-MID (Inteligentni Multifunkcionalni Displej) dvozonsku automatsku klimu, alu felne 17”, tempomat, napredne sisteme bezbednosti, 8 airbagova i pokretu prilagodljiv električni servo upravljač.

TAGOVI: automobili
makonda-tracker