Farma 4: Seks i suđenje

Farmeri su odlučili da u sredu, 24. aprila svoja ogovaranja drugih ukućana konkretizuju, pa su se čule sočne psovke, dok je pismo Zadruge stiglo kao zahtev za organizovanje suđenja, na kojem će biti razrešene Ekremove optužbe da je zahvaljujući Danijelu izabra
0
1 / 13

Ljuba je, pošto se razbudila, prionula na posao pranja posuđa. Za to vreme su Goca i Dule hranili prasiće i telad. Zorica je prošetala oko Ljube, a zatim je uzela svoju čašu, oprala je i spremila sebi doručak. Pošto su seli za sto, Zorica se obratila Duletu rečima da nema poštovanja prema njoj, iako ona nikoga ne mrzi.

Proka je budio gazdu, nakon toga otišao je da probudi ostale farmere. Komentarisao je kako bi gazda trebalo da za primer ostalim farmerima, uvek bude prvi na nogama. Krenuo je sa gazdom i slugama na pijacu.

Marija i Ćemo su pili kafu napolju. Počeli su komentarisanjem protekle večeri. Glavno pitanje je bilo ko je koga ogovarao. Marija je objašnjavala Ćemi kako je i njoj bilo najteže prve nedelje, koji je Mariji priznao da mu je žao jer je Danijel gazda.

Sha, Radojka, Memo i Saška su ćaskali o novoj himni Farme. Sha je rekao kako tekst te pesme mora sadržati skečeve svih farmera, i to, kada bude uklopljeno, mora da izgleda vrhunski. Njegova ideja je da svako otpeva po jedan deo, a potom da svi pevaju refren pesme.

Kod bunara su Zorica, Jovana i Ćemo ogovarali farmere. Zorica je za Ljubu ponovo rekla da ju je poštovala jer je jaka žena, ali da ne voli lukave i one koji joj rade o glavi. Dotakla se i Filipa M. tvrdeći da preko nje hoće da promoviše svoju karijeru. Za Duleta je Zorica rekla - da ne može neko iz Svrljiga da joj psuje majku -. Ćemo je Zorici rekao da misli da većinu stvari koje govori, zapravo kaže iz inata, a da ne misli baš tako. Zorica je uzvratila da sve ono što kaže, zaista i misli.

Danijel je pročitao pismo Zadruge u kome je Zadruga izrazila zabrinutost lošom higijenom na Farmi. Danijel je zaključio da je pismo preterano i da neće uspeti, ako je cilj pisma da Zadruga njega učini neraspoloženim.

Ljuba je pričala kako je od malena bila drugačija. Ranije je krenula u školu, ostala trudna sa 16 godina, pa su joj se drugari smejali i zafrkavali je kako neće završiti školu. Ona je, u inat svima, sa ćerkom došla na maturu. Rekla je i da se niko ne bi kačio s njom i da je niko ne bi ni kaznio kada bi znali ko je i kakva je.

Memo se obratio Ćemu. Memo mu je rekao da je tanak, nema nijedan album. Ćemo mu je uzvratio rečima da je Memo kvazi mazalica. Memo je opet uzvratio da on bar ima školu. Ćemo se zatim pravdao da je odmah pošto je ušao rekao da neće raditi. To je i razlog zbog kojeg se čitav dan izležava na suncu. Kaže da nije ušao sa zadatkom, da nije Sha da provocira, i da nije - gmaz bosanski -. Zatim je rekao i da nije Miki Mećava pa da uvek radi sve što mu kažu.

Goca B. i Ćemo su komentarisali  Bjelicu. Goca je rekla da Bjelica legne u krevet u čizmama i sa senkom na licu. Za Ljubu je rekla da je kao muškarac, pa ju je shodno tome i izvređala. A za Zoricu je rekla da je - baba klimakterična -.

Farmerima je stiglo pismo Zadruge u kojem se traži od njih organizuju suđenje jer je Ekrem podneo tužbu protiv Danijela. Danijel je, po Ekremovim rečima, kriv jer ga je postavio za slugu. Sudija je Vesna Rivas, a porota je u sastavu Stanija, Zorica, Jovana i Memo.

Drugo pismo je suđenje Filipu M. po Saškinoj tužbi za uvredu časti. Razlog je što je Saška čula da se Filip hvalio po Farmi da je imamo seks sa njom u svinjcu. Sudija je bio Ćemo, a porota Sha, Vesna, Goca i Bjelica.

Vesna je rekla da je Filip M. zao. Preporučila mu je da joj nikada više ne uzme ime u usta.

Između drugog i trećeg suđenja, Danijel i Jovana su iskoristili priliku i otišli do gazdine kuće gde su razmenjivali nežnosti sve do sledećeg pisma. Ispod pokrivača su se čuli uzdasi, poljupci.

Posle trećeg suđenja , u kome je Ekrem bio sudija po tužbi farmera da su Marija, Dule i Aki najdosadniji farmeri. Marija je rekla da je najdosadnija zato što ne ogovara i ne hrče, aludirajući na Vesnu. Vesna joj je rekla da je stalno nadrndana, i da može bar jedan osmeh da odglumi.

Ukućani su, kao nagradu, dobili pakovanje kondoma.

makonda-tracker