Galaxy S4 dostupan korisnicima u Srbiji

0
Kompanija Samsung Electronics predstavila je četvrtu generaciju linije Galaxy – telefon Galaxy S4 koji je osmišljen tako da vas poveže sa važnim stvarima u životu i učini vaš život još bogatijim i sadržajnijim.

Očekuje se da će prodaja, u kordinaciji sa operaterima, krenuti od 27. aprila, nakon čega će ovaj uređaj biti dostupan i na svim Samsung prodajnim mestima u Srbiji.

- Shvatajući šta nam je u životu najvažnije, Samsung je model GALAXY S4 osmislio tako da zbliži ljude, čineći svakodnevni život kvalitetnijim. Ovaj uređaj je postavio standarde na polju inovacija u tehnologiji mobilnih telefona objedinjujući iskustva korisnika širom sveta, koji su nam pomogli da dizajniramo ovako elegantan i moćan telefon, rekao je Saša Oravec, direktor telekomunikacija Samsung Electronics za SEAD region i istakao: - Ponosni smo što će Samsungov model Galaxy S4 i korisnicima u Srbiji poboljšati način života i ispuniti želje onima koji su nestrpljivo čekali da se ovaj telefon pojavi na tržištu.

Full HD Super AMOLED ekran od 5 inča i još moćnija baterija smešteni su u vrhunski dizajnirano kućište, najtanje i najlakše do sada. Opremljen veoma brzim četverojezgarnim procesorom od 1.9 GHz, kao i kamerom od 13 megapiksela, ovaj multifunkcionalni telefon biće dostupan u dve boje –mistično crna i ledeno bela, kasnije možemo očekivati i druge nijanse.

- Kompanija Samsung neprestano pomera granice na polju inovacija i svaka funkcija uređaja Galaxy S4 razvijena je na osnovu informacija koje smo dobili kroz interakciju sa milionima korisnika širom sveta. Kompanija Samsung će uvek biti posvećena stvaranju inovacija koje su inspirisane potrebama ljudi i učinićemo sve da korisnici u Srbiji uvek budu među prvima koji će moći da zakorače u novu eru tehnoloških dostignuća - naglasio je Saša Oravec.

Zahvaljujući posebno napravljenoj Experience zoni u zgradi Kinoteke u Beogradu, gde je ovaj uređaj zvanično predstavljen, korisnici su mogli da uživaju u funkcijama telefona Galaxy S4 samo mesec dana nakon zvaničnog predstavljanja u SAD.   

TAGOVI: promocija123
makonda-tracker