Postani zvezda sa Palette

0
Ako si oduvek sanjala da budes na stranicama najpoznatijih domaćih magazina i svetlećih reklama, onda će ti kompanija Henkel i brend Palette ostvariti snove. Učestvuj na foto konkursu do 15. maja i ne propusti šansu da postaneš nova Palette zvezda – promotivn

Glamur koji  uživaju svetski foto modeli dostupan je sada i tebi zahvaljujući kompaniji Henkel i Palette bojama za kosu.  Lider u inovacijama za bojenje kose Palette organizuje izbor za novu Palette zvezdu – promotivno lice koji će mnogim devojkama pružiti nesvakidašnje iskustvo, rad sa profesionalnim fotografima, frizerima, šminkerima i stilistima.

Većina devojaka mašta o tome da postanu poznate i slavne,  i zato je Palette odlučio da ti i to i omogući – potrebno je samo da kupite neku od Palette boja za kosu  i pruža Vam se šansa da postanete nova  Palette zvezda – promotivno lice koje će se smešiti sa svetlećih reklama po gradu i iz najčitanijih ženskih magazina.

Sve zainteresovane devojke treba da se prijave na konkurs Postani zvezda sa Palette na www.facebook.com/palette.srbija, gde će postavljati svoje fotografije. Uslovi za prijavljivanje su jedna kupljena Palette boja ili  tačan odgovor na pitanje vezano za Palette boje za kosu. Svoju fotografiju i prijavu možete poslati do 15 maja.

 Nakon završetka konkursa Schwarzkopf žiri odabira finalistkinje, zatim se organizuje profesionalni photo shooting za deset učesnica koje su ušle u najuži izbor. Na finalnom kastingu stručni žiri sastavljen od profesionalnih fotografa, frizera, i celokupnog Schwarzkopf tima proglasiće pobednicu za koju će se organizovati specijalno fotografisanje, dok će se fotografije plasirati na istaknutim mestima poput svetlećih reklama u gradu pobednice i na oglasnim rešenjima u najčitanijim magazinima.

Prijavi se i postani nova Palette zvezda!

makonda-tracker