Milka ohrabruje nežnost na svakom koraku

0
Lepo veče u gradskim lokalima, kao i uvek vikendom, kada je na svakom uglu atmosfera gotovo praznična.

Ipak, čini se da više nego ikada pre momci i devojke sede odvojeno, svako sa svojim društvom i svojim temama. Iako vlada mišljenje da se u noćnom provodu parovi najlakše upoznaju, slika na koju se sve češće može naići govori upravo suprotno. Čak i parovi, bilo venčani ili nevenčani, zaboravljaju da iskažu nežnost, a zapravo im je potrebno samo malo gurkanja da svoje emocije probude i pređu na dela.

Vođena nebrojenim primerima, Milka je došla na ideju kako da ovu sliku bar malo promeni.

Prethodnih nedelja, lila promo-timovi su posećivali kafiće i klubove i uz ukus najfinije čokolade pružali ono što je ljudima preko potrebno: malo gurkanja i ohrabrenja da se usude da naprave prvi korak i pokažu nežnost. Nedavno, Milka promo-timovima su u pomoć pritekli voditeljka Marija Kilibarda i pobednik prvog VIP Survajvera u Srbiji Andrej Maričić, koji su jednog petka podsticali posetioce beogradskog kluba Frida da se usude na prvi korak. Veselu atmosferu i neke od najzanimljivijih prvih koraka, Milka je podelila i na svojoj Facebook stranici.

Bioskopske projekcije bile su obogaćene poklon-čokoladama koje su Milka promo-timovi delili posetiocima, podsećajući ih na to da je potrebno samo malo hrabrosti da iskažu ljubav svojoj boljoj polovini.

Ispred poslovnih zgrada, punih ljudi koji su zbog predanosti poslu možda zaboravili da podele trenutak nežnosti sa voljenima, Milka timovi su delili čokolade upućujući im poruku da se usude da ponovo urade nešto nežno samo za dvoje.

Pomoću Milka čokolada sa porukama nežnosti sklopljena su brojna poznanstva, a oni koji su već u paru podstaknuti su da učine zajedničke trenutke još nežnijim.

Sve novosti i druge zanimljivosti koje priprema Milka možete da pratite na zvaničnoj Facebook stranici www.facebook.com/milka i budite među prvima koji će o tome saznati.

makonda-tracker