Večera na nebu prvi put u Srbiji!

0
Posle Monaka, Las Vegasa, Londona, Sidneja i drugih svetskih prestonica ekskluzivno gastronomsko putovanje Delta City Dinner in the sky stiže u Beograd. Od 16. do 19. maja 2013. godine, na platou ispred Delta City-ja, prvi put u Srbiji biće predstavljeno jedin

Ekskluzivna Večera na nebu namenjena je hedonistima koji žele da doručak, večeru, poslovni ručak ili koktel pretvore u uspomenu koja se ne zaboravlja. Bilo da želite da fascinirate svoje goste i počastite ih nezaboravnim iskustvom ili samo želite da ostavite realnost pod nogama i poletite iznad uobičajenog, Delta City Dinner in the sky“ je idealna prilika za to.

Domaćin događaja, šoping-mol Delta City i event produkcija SOUND RAY PR&EVENT pozivaju vas da proverite zašto je Večera na nebu uvrštena među top 10 najneobičnijih događaja na svetu! 

- Delta City nastavlja sa pomeranjem granica i tradicijom pružanja jedinstvenog iskustva za naše posetioce. Ovog puta, kao domaćin, prvi put u Srbiji organizujemo Delta City Dinner in the sky. Reč je svetskoj atrakciji „Večeri na nebu“, događaju koji spaja dve stvari – ekskluzivnost i avanturu. Neobična konstrukcija sa luksuznim stolom za 22 osobe nalazi se na čak 50 metara visine i na potpuno bezbedan način nudi nezaboravno iskustvo, obrok među oblacima! Uz prekrasan pogled na panoramu grada i uživanje u specijalitetima vrhunskog kuvara ovo će definitivno biti dešavanje koje se dugo pamti.  – izjavila je Milena Maksić, marketing menadžerka Delta City-ja.

- Kada se vinemo među oblake, uz šampanjac i VIP pogled na panoramu Beograda, očekuje vas i poseban gastronomski doživljaj koji će prirediti šef kuhinje hotela Square Nine Goran Kovačević. Ovaj gastronomski mag je ekskluzivno za  goste Delta City Dinner in the sky kreirao savršen spoj najfinijih ukusa. Šta da očekujete od kuvara u čijim su specijalitetima uživale svetske zvezde kao što su Anđelina Žoli, Maraja Keri, Leonardo Dikaprio, Dženifer Lopez i kraljica Elizabeta? - vrhunski gastronomski ugođaj po meri svetskog džet seta- poručila je Jelena Jovanović, iz produkcije SOUND RAY PR&EVENT, koja je ekskluzivni zastupnik licence Dinner in the sky za Srbiju i Crnu Goru. 

Ceo koncept Delta City Dinner in the skydizajniran je prema nemačkoj normi DIN 4112,  koja predstavlja najviše svetske standarde bezbednosti, a izrađen je u Belgiji pod kontrolom Rheinland TUV.  Večera na nebu je do sada obišla više od 30 zemalja i dobila zvanično ovlašćenje u SAD-u, Australiji, Južnoj Africi i Evropi.

Iskoristite pravi trenutak da istaknete svoj jedinstveni duh i zadovoljite svoj apetit za adrenalinom. Neka „DELTA CITY DINNER IN THE SKY“ bude spektakl za sva vaša čula.

 

makonda-tracker