Uroš Đurić vas poziva da glasate za nove članove Kluba SUPERSTE

0
Klub SUPERSTE je program podrške i afirmacije aktivnim, talentovanim i kreativnim mladim ljudima, koji imaju od 16 do 27 godina, postižu izuzetne rezultate, podstiču uključivanje drugih u rad i razvijaju sistem vrednosti u kojem je profesionalni uspeh važan k
Uroš Đurić, promo foto
Uroš Đurić, promo foto

Stručni žiri odabraće četvoro najboljih u glavnim kategorijama koji će biti nagrađeni sa po 200.000 dinara, kao i osobu sa najzapaženijim rezultatima u oblasti društvenog aktivizma i nagraditi je sa 100.000 dinara. Glasovi javnosti odrediće 12 mladih ljudi koji će biti nagrađeni sa po 50.000 dinara. Sve nagrade biće isplaćene na Omladinskim karticama Erste Banke.

Biografije kandidata možete videti na portalu www.superste.net, gde takođe možete glasati potpuno besplatno.

Glasanje je omogućeno i slanjem SMS poruke na broj 2599 sa prefiksom KLUBSUPERSTE i navođenjem lične oznake finaliste (koje su navedene na portalu www.superste.net). Između teksta KLUBSUPERSTE i oznake finaliste kog ste izabrali ukucajte razmak. Cena poruke:  Vip: 6,00 din; MTS: 8,64 din; Telenor 9,60 din. U cenu poruke je uključen PDV. 

Sa jedne IP adrese i sa jednog telefonskog broja moguće je glasati samo jednom za jednog kandidata u svakoj od kategorija.

- Jedna od stvari za koje se godinama intenzivno zalažem je promocija mladih talenata. Njih podržavam privatno i profesionalno, na sve moguće načine jer smatram da oni predstavljaju snagu koja bitno može da utiče na buduće tokove u našem društvu. Kroz Klub SUPERSTE imamo svi mogućnost da glasamo za darovite mlade ljude, koji zahvaljujući izuzetnim dostignućima imaju priliku da se afirmišu u različitim sferama. Pročitajte njihove biografije i dajte svoj glas uspehu nadolazećih generacija - izjavio je Uroš Đurić, portparol Kluba SUPERSTE.

Glasanje traje do 29. aprila do ponoći.

Pobednici u svim kategorijama biće poznati početkom maja 2013. godine.

makonda-tracker