Business Star: Dragica Mujković

0
Dragica Mujković, PR & Marketing menager u S-leasingu
Dragica Mujković, foto: Luka Šarac
Dragica Mujković, foto: Luka Šarac

INFO... Završila sam osnovne studije na smeru za arapski jezik i književnosti pri Filološkom fakultetu u Beogradu, a potom i specijalističke studije u Damasku. Kasnije sam na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, na postdiplomskim studijama, studirala Odnose sa javnošću i multimedijalne komunikacije. Već šest i po godina radim na poziciji PR& Marketing menagera u S-leasingu.

FORMULA USPEHA Čini mi se da se u javnim govorima često zanemaruje značaj rada za uspeh i on se predstavlja kao nešto što dolazi samo od sebe ili isključivo  kao posledica protekcije. Za sebe mogu da kažem da je sve što sam do sada postigla, posledica kontinuiranog rada.

MOJA POSLOVNA MISIJA jeste da podržim stvaranje radnog okruženja sa ljudskim likom i učinim da odnosi sa klijentima budu pozitivni i održivi. Kao deo korporacije, u svojim radnim zadacima sprovodim viziju kompanije S-leasing jer su njene vrednosti u skladu sa mojim načelima.

DA BIH OBJASNILA kako sam došla na ovu poziciju, najtačnije je da citiram Majkla Džordana: Što više radim, to više sreće imam.

MOJA RADNA BIOGRAFIJA je, na moje zadovoljstvo, primer spoja kreativnosti i odgovornosti za rezultat.

DOBAR MENADŽER je onaj koji razume da, bez obzira na merljivost ostalih rezultata, pravi poslovni uspeh dolazi od zadovoljstva ljudi - kako klijenata, tako i zaposlenih.

Iskrenost je u vrhu osobina koje cenim kod ljudi.

Sasvim lično...

HOBI Trudim se da mnogo čitam. Knjiga kojoj se uvek vraćam je Koliko si spreman da platiš? autorke dr Brankice Ljamić Ivanović. Kao što ona ističe, knjiga hrabri, snaži, pokreće na razmišljanje i akciju. Ovo je romansirani priručnik za život i posao.

OMILJENA JAVNA LIČNOST Čini mi se da je životna priča Nika Vujčića u poslednje vreme ostavila dubok trag na sve nas, a meni omogućila da sagledam jednu novu dimenziju pojma uspeha – granice ne postoje, osim u našim glavama.

AUTOMOBIL S obzirom na to da veliki procenat našeg portfolija čine upravo automobili, zasigurno znam da svaki brend ima prednosti u određenim segmentima.

BREND Massimo Dutti – idealna varijanta za poslovnu ženu.

PARFEM Salvador Dali - Crazy Kiss.

MUZIKA Muzika Manu Chao me opušta i daje mi dodatnu energiju.

FILM Francuski film  Nedodirljivi (Intouchables), zaista me je oduševio. To je jedna izuzetna ljudska priča.

PREDSTAVA Zaljubljen u tri narandže od Sergeja Prokofijeva.

GRAD Izuzetno volim Istanbul i to je spoj Evrope i Istoka, a Moskva me je fascinirala u svakom pogledu.

DESTINACIJA ZA ODMOR Uvek Grčka.

RESTORAN Libanski restoran Beirut cafe u Lozničkoj ulici, u Beogradu

KLUB Za klubove baš i nemam vremena, ali volim kafiće na Crvenom krstu, subotom pre podne, posle kupovine na Kalenić pijaci

SLOBODNO VREME Ada safari i vožnja bicikla.

SPORT Idem na klizanje sa svojom decom zimi, a leti vozimo rolere.

STATUSNI SIMBOL Nemam ga.

 

makonda-tracker