Hondi Civic uručena nagrada Women’s World Car of the Year 2012.

0
Novi model Honde Civic je na Salonu automobila u Parizu dobio nagradu Women’s World Car of the Year 2012. u klasi najekonomičnijih i najpraktičnijih automobila.

Atraktivni Honda Civic, koji je početkom godine predstavljen u Srbiji, izabran je između 300 modela koji su bili nominovani od strane članica žirija iz 11 zemalja širom sveta.  Honda Civic je zadovoljio sve kriterijume koji se ocenjuju, a koji su posebno važni ženama prilikom donošenja odluke o kupovini: bezbednost, dizajn, vrednost za uloženi novac, veličina prtljažnika, boje, lakoća vožnje, uticaj na životnu sredinu i prilagođenost najmlađim putnicima. Ova nagrada je stigla paralelno sa Hondinom najavom novog još ekonomičnijeg 1.6 i-DTEC agregata, koji će biti dostupan kod modela Civic do kraja ove godine. 

Toshiaki Konaka, direktor Kompanije Honda Motor Europe, izjavio je da je ova nagrada snažna potvrda jedinstvenog dizajna i praktične unutrašnjosti  što je i sinonim za model Civic, koji je spreman da zadovolji sve želje i potrebe kupaca u srednjoj klasi u Evropi.

makonda-tracker