Izabel Iper zaštitno lice Fracas parfema

0
Robert Piguet je ove jeseni ponudio obožavaocima limitirano izdanje svog legendarno parfema, Fracas, u posebno dizajniranoj bočici, sa Izabel Iper kao zaštitnim licem.

Obično parfemski brendovi koriste lice poznate glumice da privuku pažnju na miris: ovaj put glumica je odabrala miris, i on joj je uzvratio ljubav. Izabel u Francuskoj smatraju jednom od najvećih živih glumica, a Fracas je deo najboljih stranica francuske mirisne istorije, legenda. Ovaj snažni miris koji će eksplicitno najaviti vaš ulazak u sobu, već su nosile spektakularne žene, poput Sofi Dal, ili Madone.

Iper je poverila Vogue novinarki da je miris otkrila na prijateljici i od tada ga stalno kupuje: 

- To je veoma specijalan, redak miris, obdaren misterioznom aurom koja stvara odnos saučesništva sa onim ko zna i voli ovaj parfem.

Nakon što su u štampi pročitali nekoliko njenih izjava o Fracasu, Robert Piguet Parfums kompanija je kontaktirala Izabel i pitala je da li bi htela da sarađuje na izradi limitirane edicije i specijalno dizajnirane bočice. Vest o saradnji dve francuske legende bila je dovoljno značajna da francuski Vogue u svom septembarskom izdanju najavi ovaj događaj na naslovnoj strani.

U pripremi je i Petit Fracas, za devojke koje još nisu dorasle Fracasu, a pored tuberoze, tako prepoznatljive u ovom parfemu, Fracas za početnice ima sveže note mandarine, bergamota, kruške i kakaa.

TAGOVI: 123parfem
makonda-tracker