Mr. Stefan Braun slavi jubilej i započinje desetu sezonu

0
Na dobro poznatom mestu, na devetom spratu u Nemanjinoj 4, u četvrtak 20. septembra startovaće deseta, jubilarna sezona kluba Mr. Stefan Braun, velikom žurkom.

Kao što to obično biva, kad Mr. Stefan Braun slavi jubilej goste kluba očekuju brojna iznenađenja tokom cele večeri, a dobra atmosfera uz vrhunske koktele,  šarmante barmene i osoblje kluba biće zagarantovana. Budući da je Mr. Stefan Braun omiljeno mesto poznatih ličnosti, mnogobrojne VIP zvanice već su potvrdile svoje prisustvo.

Mr Stefan Braun predstaviće novi ritam noćnog života u desetoj sezoni, čime će opravdati članstvo u renomiranoj organizaciji The World's Finest clubs.

Tradicionalno, ponedeljkom će poznati skupljati dobrovoljne priloge za ustanove, institucije i pojedince kojima je pomoć najpotrebnija, a za dobar provod  pobrinuće se DJ Bole. Utorak je rezervisan za muziku devedesetih, dok će svaka sreda donositi nova iznenađenja i brojne tematske žurke. Poznati beogradski reper Dalibor Andonov - Gru i DJ Playa, četvrtkom će preuzeti DJ pult i pobrinuti se za odličan provod uz R'n'B i Hip Hop zvuke. Petkom i subotom puštaće se najnoviji disco-house hitovi, dok će nedeljom kao i prošle godine nastupati Extra Orchestra bend. 

makonda-tracker