Business Star: Irena Trifunović

0
Irena Trifunović, menadžer za komunikacije kompanije Opel za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju
Irena Trifunović, foto: Vladimir Šporčić
Irena Trifunović, foto: Vladimir Šporčić

INFO… Završila sam Ekonomski fakultet, a odmah nakon diplomiranja zaposlila sam se u firmi Tarket kao brend i PR specijalista. Nakon toga, usledila je pozicija menadžera za interne komunikacije u kompaniji Carlsberg, potom sam radila kao menadžer za komunikacije General Motorsa. Trenutno obavljam poslove menadžera za komunikacije kompanije Opel Southeast Europe LLC za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju. Odgovorna sam za sve komunikacione aktivnosti i strategije u sve četiri zemlje. Uz to, veliki sam ljubitelj Opela i privatno uživam u vožnji tim automobilom.

ZA USPEH mislim da nema tajne formule, već ona predstavlja kombinaciju više faktora, a to su pre svega konstantno usavršavanje i rad na sebi, odricanje, aktivnost i ambicija. Između ostalog, dobar menadžer mora da ima visok stepen socijalne inteligencije i dobru komunikaciju sa zaposlenima, ali i da bude pokretač saradnika kako bi lični ciljevi i razvoj bili usaglašeni sa interesima i ciljevima kompanije.

POSLOVNA VIZIJA I MISIJA su da uvek budem najbolja u onome što radim i da nikada ne budem manje od onoga što mogu da budem.

POZICIJA MENADŽERA ZA KOMUNIKACIJE bilo je potrebno mnogo truda i odricanja, konstantno učenje, kontinuiran rad i maksimalna posvećenost za dolazak na mesto na kojem sam sada. Mislim da sreća ima samo mali uticaj na to gde se nalazite jer ukoliko ste dali sve od sebe, sigurno će vam se i sreća osmehnuti. Moja pozicija podrazumeva kreativan i odgovoran posao.

Sasvim lično… 

KOD LJUDI NAJVIŠE CENIM hrabrost, iskrenost, posvećenost…

HOBI Shopping je moj omiljeni hobi.

OMILJENA JAVNA LIČNOST Divim se ljudima koji su zahvaljujući sopstvenim naporima postigli uspeh, bez obzira na to kojom se profesijom bave. Jedna od mojih omiljenih ličnosti je Novak Đoković.

AUTOMOBIL Opel, naravno.

BREND Dolce&Gabbana je moj omiljeni brend, a najviše volim dobre torbe i cipele.

PARFEM Dolce&Gabbana Light blue.

MUZIKA U zavisnosti od raspoloženja, uživam u različitim muzičkim pravcima.

FILM Doručak kod Tifanija

PREDSTAVA Buba u uhu

GRAD Pariz i Beograd.

DESTINACIJA ZA ODMOR Kapri.

RESTORAN Nemam omiljeni, ali veoma mi se dopada nedavno otvoreni restoran Bizu.

KLUB Cantina de Frida.

SLOBODNO VREME Suprug i prijatelji su mi na prvom mestu i trudim se da što veći deo slobodnog vremena provedem s njima.

SPORT Trenutno mi veliki broj obaveza i trudnoća ne dozvoljavaju da se bavim sportom, ali nakon porođaja planiram da počnem sa treninzima kako bih se što pre vratila u formu.

STATUSNI SIMBOL Osmeh.

 

Ksenija Konić

 

 

makonda-tracker