Karolina Buči u Porto Montenegru

0
Specijalna gošća avgustovskog Šoping vikenda biće poznata dizajnerka nakita Karolina Buči koja će u nedelju, 5. avgusta posetiti Porto Montenegro i u periodu od 20 do 21 sat razgovarati sa ljubiteljima istoimenog brenda u njenoj radnji u naselju.

Karolina Buči je dizajner nakita čije su kreacije sinonim za moderni i svedeni luksuz. Nakit koji proizvodi bazira se na nasleđu njene porodice i redefiniše pravila šta luksizni nakit treba da bude i kako treba da bude nošen.

Ona stvara nakit jedinstvenog duha, koji nadilazi prolazne trendove, što čini njen dizajn omiljenim među selebritijima. Njeni radovi se redovno nalaze na stranicama Vogue-a, Harper Bazaar-a i W magazina. Ona se služi istim tehnikama i alatima koje je koristio njen pradjed, i dalje istražujući nove metode svog zanata, stvarajući jedinstvena djela koja kombinuju tradiciju Firence sa savremenim trendovima.

Karolina Buči se u posljednjih nekoliko godina nalazi na godišnjoj Power Player  listi časopisa Vanity Fair kao jedan od najpopularnijih kreatora nakita, a njena kolekcija je dio stalne postavke nakita u firentinskom muzeju Palazzo Pitti.

TAGOVI: nakitmoda123
makonda-tracker