Adidas turnir u stonom fudbalu

0
Adidas je svojim vernim kupcima priredio specijalno iznenađenje, svi koji kupe bilo koji Adidas proizvod, u Đak radnjama u Beogradu, moći će da se takmiče u zabavnom Adidas turniru u stonom fudbalu, i osvoje vredne nagrade svog omiljenog brenda.
Adidas stoni fudbal, foto: Story press
Adidas stoni fudbal, foto: Story press

Kupci Adidas proizvoda koji žele da učestvuju u ovom turniru, treba da popune prijavni listić i prijave ekipu od dva igrača, u Đak radnjama, najkasnije do 14. juna ove godine. Takmičenje u stonom fudbalu se održava u periodu od 16. juna do prvog jula ispred prodavnice Đak u ulici Kolarčeva broj 7.

Pobedničke ekipe, osvojiće Adidas proizvode po sopstvenom izboru. Najbolji će osvojiti poklon vaučer od 80.000 dinara, drugoplasirani biraju svoje omiljene Adidas proizvode za 40.000 dinara, dok će trećeplasirani osvojiti vaučer od 20.000 dinara. Pored prilike da osvoje vredne nagrade, učesnici će se družiti sa mnogobrojnim poznatim ličnostima iz sveta sporta, u specijalnom fudbalskom korneru, u okviru Đak radnje, koji je osmišljen kao aktivacija tokom Evropskog prvenstva u fudbalu.

makonda-tracker