Nike predstavio novu opremu za učesnike EP 2012

0
Kompanija Nike je predstavila novu opremu za neke od vodećih svetskih fudbalskih nacija, uključujući i pet evropskih zemalja – Hrvatsku, Francusku, Holandiju, Poljsku i Portugal – koje ovog leta će učestvovati na najvećem evropskom takmičenju u fudbalu.

Vrhunski kvalitet, tehnologija i maksimalna udobnost.

Nova oprema obuhvata kompletnu kolekciju za performans na terenu kao i garderobu za fanove koji će svoju podršku reprezentaciji pružiti van terena.

U skladu sa Nike-ovom posvećenošću da kombinuje sportski performans sa minimalnim uticajem na životnu sredinu, materijal novog šorca je 100% napravljen od recikliranog poliestera, dok je materijal majice napravljen sa minimum 96% recikliranog poliestera. Za pravljenje svakog kompleta opreme korišćeno u proseku 13 recikliranih plastičnih boca.

Oprema je napravljena koristeći Nike-ovu Dri-FIT tehnologiju koja filtrira vlagu, i čini materijal lakšim za 23%, u odnosu na prethodne komplete opreme.  Majice takođe imaju laserski sečene rupe za ventilaciju koje hlade i regulišu temperaturu igrača za vreme utakmice.

Vizuelni dizajn opreme inspirisan je nacionalnim identitetom i prepoznatljivom fudbalskom kulturom svake zemlje.

Kako bi kolekcija nove opreme za profesionalne igrače i njihove reprezentacije bila potpuna, Nike je takođe predstavio i liniju garderobe za trening, kao i gadrerobe koja se nosi van terena.

Svi igrači će imati na raspolaganju inovativan spektar garderobe za trening koja je napravljena tako da bude udobna bez obzira na vremenske uslove.

Navijači mogu da pokažu svoj ponos i podršku, sa lansiranjem nove kolekcije dukseva, jakni, majica, kapa, gornjih delova trenerki i ragbi majica. Kolekcija je kreirana i za fanove koji hoće da pokažu svoju vernost reprezentaciji, i za fanove koli žele da budu suptilniji, i da odanost pokažu nošenjem nacionalnih boja, simbola i elementima izrađenim na tkanini prve klase.

 

makonda-tracker