Story: Tako počinje savršen vikend!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

Marc

01-05-2012 11:52h
Charolijo, ne bih ulazila u deltaje, ne pratim sve blogere koje i ti, naravno, ne stižem, a često mi je žao, jer navratim i vidim da ima toliko zanimljivih postova za pročitati. Ali u jednom se ne slažem sa tobom. Nije čast da ti pojedini, konkretni blogeri ostave komentar. Čime ih to čini vrednijim ljudima od ostalih? Čast je da ti bilo ko svrati na stranu i odvoji vreme za ono što si ti i svi mi na svojim blogovima odlučili podeliti sa svetom. Nisam od onih koji čitaju samo da bi čitali i da bi kasnije neko došao i kod njih. Čitam, jer me zanima .komentarišem ako imam šta. Ako nemam, bolje ćutim. Takodje, komentari su dobro došli, važni u smislu razmene iskrenih mišljenja, po mogućnosti, šale, ali i post bez komentara može biti jednako vredan, čak i mnogo više samo možda nije naišao na pravi put na internetu u potrazi za čitaocima. Tako da broj komentara i komentatora, kao ni blogrolla po mom mišljenju ne uveličava vrednost nečijeg pisanja, mišljenja Sve ovo ne napisah da bih bilo koga uvredila, nego je to naprosto, moje vidjenje blogovanja Tvoje pisanje volim, dopada mi se, zanimljivo je i zato te rado čitam
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: