Kim Kardašian se razvodi od Krisa Hamfriza jer je ponižavao

2
Američka starleta Kim Kardašian odlučila je da se posle samo 72 dana braka razvede od NBA košarkaša Krisa Hamfriza jer je trpela veliko omalovažavanje od strane supruga

Kako se navodi, Kris ne samo da je zanemarivao svoju suprugu, već je često vređao na osnovu njenog fizičkog izgleda govoreći joj da je debela, a želeo je i da je kontroliše.

- Stalno je omalovažavao pred ljudima, govorio joj da je glupa. Bio je zaista odvratan. A jednom joj je rekao da nema nikakav talenat i da njena slava neće potrajati -  rekao je izvor blizak paru.

Košarkaš navodno planira i da tuži starletu i traži od nje deset miliona dolara, jer mu nije dovoljno platila učešće u jednoj njenoj emisiji.

- On tvrdi da je njegova uloga u šou Kortni i Kim veća nego što mu je rečeno, ali ustvari želi da je tuži jer je zabrinut da će ga u njemu predstaviti u negativnom svetlu - kaže izvor.

Inače,  njih dvoje venčali su se 20. avgusta na luksuznoj ceremoniji u Montesitu u Kaliforniji koja je koštala oko deset miliona dolara, a rijaliti zvezda je razvod zatražila samo 72 dana kasnije zbog, kako je navela, nepomirljivih razlika.

- Nakon dužeg razmišljanja, odlučila sam da stavim tačku na svoj brak. Nadam se da svi shvataju kako ovo nije bila laka odluka. Nadala sam se da će ovaj brak trajati večno, ali ponekad stvari ne ispadnu onako kako smo planirali. Ostaćemo prijatelji i želimo sve najbolje jedno drugome – rekla je Kardašian u svom obraćanju medijima, dok je Kris je takođe ispričao da on nije znao da će Kim tražiti razvod.

- Potpuno sam se predao ovom braku i svemu što on predstavlja. Volim svoju suprugu i bio sam slomljen kad sam saznao da je zatražila razvod. Učiniću sve što  treba kako bi brak funkcionisao - izjavio je TMZ-u.

makonda-tracker