Ivana Rabrenović, Maja Atanasijević I Ašok Murti: Žurka za ceo orman

0
Drugi rođendan Immo Outlet Centra, biće proslavljen u nedelju 18. septembr, a za sve posetioce i ljubitelje šopinga spremaju se i specijalni rođendanski popusti. U pripremama za proslavu učestvuju i naši najpoznatiji stilisti Ivana Rabrenović, Ašok Murti i Ma

Stilisti Ivana Rabrenović, Ašok Murti i Maja Atanasijević (Zipa Yoma) su ovih dana vredno pripremali modne kombinacije iz radnji Immo Outlet Centra za sve ljubitelje dobrog šopinga.

Kao i prošle godine, najpoznatiji outlet centar u prestonici je za sve posetioce pripremio zanimljiv program, ali i velike popuste koji će vam u potpunosti osvežiti orman u prvim jesenjim danima.

Najpoznatiji svetski i domaći brendovi, koji su u ImmoOutlet Centru na stalnim sniženjima tokom cele godine, na dan rođendana biće na specijalnom rođendanskom popustu, a u toku dana biće organizovani i raznovrsni zabavni programi za decu i odrasle.

Outlet centri širom sveta predstavljaju pravi raj za sve one koji žele da po sniženim cenama kupuju  modernu i firmiranu odeću. Immo Outlet Centar centar je prvi objekat ove vrste u Beogradu i pod svojim krovom okuplja radnje koje će svojim asortimanom zasigurno napraviti pravu žurku u vašem ormanu: Sportina,  ECCO, Benetton, Bata, Beosport, Extreme Intimo, Women secret, N fashion, Navigare, Okaidi…

makonda-tracker