Brajan Feri poslao video poruku svojim fanovima u Srbiji

0
Posle manjih problema sa srcem zbog kojih je evropsku turneju pomerio za septembar, Brajan Feri poručuje publici u Srbiji da se sada dobro oseća i da sa nestrpljenjem očekuje turneju u okviru koje će 20. septembra nastupiti i u Beogradskoj areni.
foto: Brian Rašić
foto: Brian Rašić

Od prvih snimaka sa grupom Roxy Music početkom sedamdesetih fodina prošlog veka, Brajan Feri istakao se kao jedinstvena ikona. U njegovoj muzici čuje se originalna vokalna boja koja se prepliće sa elegancijom koja oduzima dah – Sinatrinom uzvišenosti, harizmom Gejnsborova i intenzivnošću Džonija Reja. Ali i samo njemu svojstvenim kretanjem po sceni i ultra modernim i prefinjenim izvođenjem.      
Let’s Stick Together, Slave To Love, Don’t Stop The Dance, Boys and Girls, Tokyo Joe, In Your Mind, These Foolish Things, Price of Love, I Put a Spell on you... pesme su iz kojih izbija prava Brajanova energija a koje će se, pored ostalih, čuti u Beogradskoj areni.

U svojoj dugoj karijeri, izdao je 13 solo albuma od kojih su mnogi dosegli platinaste tiraže a u Beogradskoj areni nastupiće 20. septembra u okviru turneje kojom promoviše svoj novi album Olympia.

makonda-tracker