Kolin Farel: Igram senzualnog, erotičnog vampira

0
Irski srcelomac Kolin Farel imao je 14. avgusta u Londonu svetsku premijeru najnovijeg 3D horor ostvarenja Fright Night u kojem igra ulogu vampira, a u međuvremenu je odlučio da promeni svoje životne navike i više se posveti svojim sinovima

Tridesetpetogodišnji Kolin Farel nedavno je priznao da su ga ipak stigle godine i da je odlučio da više ne bude problematični holivudski dečko, več da se usmeri na svoje životne prioritete, ali da više vežba.

- Ranije mi se sav trening svodio na dizanje boce piva. Sada idem u teretanu i baš uživam u vežbanju. Nikada ne bih poverovao da će tako biti, ali stvari se menjaju – ispričao je Farel koji se sada sve više posvećen porodičnom životu.

Glumac ima dva sina, sedmogodišnjeg Džejmsa koji pati od Angelmovog sindroma usled kojeg nije u stanju da govori i uskoro dvogodišnjeg Henrija.

- Uloge više ne prihvatam olako i nemam više nameru da, kao pre, radim non-stop. Gledam da postignem ravnotežu između privatnog života i glume – otkrio je superstar.

Slavni zavodnik trenutno je aktuelan zbog uloge u horor filmu Fright Night i otkrio je kako mu se dopalo da učestvuje u jednom ovakvom projektu.

- Ljudska bića stalno pokušavaju da manipulišu vremenom tako da ono ide njima u korist i što više od njih udalji proces neumitnog starenja. Za razliku od njih, vampiri su večno mladi, mada, verujem da ne bi bilo nimalo prijatno da vas neko pretvori u jednom dok imate šest ili preko devedeset godina. Način na koji se oni hrane i napadaju svoj plen jeste tako senzualan i erotičan, ugrizom u vrat. Ne morate da budete vampir da bi ste uživali u ovoj vrsti aktivnosti, ali u slučaju vampira odlazi se u totalnu krajnost. Bez obzira na sve, krv je ipak životna tečnost – smatra Farel i dodaje:

- Nije mi uopšte bilo teško da nosim vampirske očnjake. Oni su pravljeni prema kalupu vaše vilice tako da ih uopšte ne osetite. Pritom je to sve neverovatno zabavno. Samo ih stavite i odjednom, na osnovu svih filmova koje ste pogledali kao klinac, počinjete da se ponašate na određeni način. Igrati negativca je sjajno, mada mislim da je moj lik dosta ublažen u odnosu na onog iz originalne, danske verzije filma – ispričao je Kolin.

Pogledajte trejler za film Fright Night:

makonda-tracker