Razlazi i pomirenja poznatih: Emocije ipak pobeđuju

0
Trend raskida i pomirenja vlada kako u Srbiji, tako i u celom svetu. Neretko se bivši emotivni partneri mire i nastavljaju tamo gde su stali svesni da ne mogu jedno bez drugog.

Glumac Ivan Bosiljčić (32) i pevačica Jelena Tomašević (28) navodno su početkom ove godine obnovili romansu i kako tvrde Scandal i Kurir, ona je već u trećem mesecu trudnoće. Iako su veridbu i prinovu krili čak i od najbližih prijatelja, upućeni kažu da se njih dvoje fantastično slažu i da su od 2008. godine kada su na proleće otpočeli vezu, istog leta raskinuli, da bi se krajem 2009. godine ponovo pomirili, pa opet raskinuli u martu 2010. godine.

U maju su se pomirili, pa ponovo rastali i početkom godine obnovili romansu. Iako se do sada spekulisalo da je Ivan u vezi sa brojnim damama iz javnog života, on je samo jednom prilikom rekao da je zaljubljen, ali ne i u koga.

Ovog leta pevač Željko Joksimović (39) i voditeljka Jovana Janković (30) uživaju u obnovljenim emocijama na Crnogorskom primorju, gde letuju nakon što su obnovili romansu pre nekoliko meseci. Zanimljivo je i da su pevačica Emina Jahović (29) i njen sadašnji suprug, turski pevač Mustafa Sandal (41) takođe pre stupanja u brak imali višemesečnu pauzu.

makonda-tracker