Maldivi: Španska serija Sanje Stanić

0
Sanja Stanić iz Niša, oduševila sve takmičere serijala Maldivi, više od igre svojom životnom pričom

U serijal Maldivi, više od igre, Nišlijka Sanja Stanić došla je da osvoji što više poena može za svoj rodni grad, da se druži, a ako je moguće zasluži i glavnu premiju.

Dobila je nove prijatelje, dečka Starhinju Mladenovića i sve oduševila svojom životnom pričom:

- Živim sa majkom, dve sestre i osmogodišnjim bratom kojeg je mama dobila u drugom braku. Tata se takođe oženio posle razvoda sa majkom i dobio još jednu ćerku, i ona ima osam godina kao brat. Među njima je razlika samo tri dana. Sad nas je petoro i svi se lepo slažemo i družimo – kaže Sanja Stanić, i otkriva šta se dogodilo sa očuhom.

- On je otišao. Samo mama i mi, deca živimo. Majka Vesna je privatnik, poslastičar. A, očuh je, inače, rođen istog dana kao tata. Čak se njih dvojica dobro slažu i druže. Ovo je kao španska serija. Šta moja mama može da režira, ne mogu ni najbolji u Holivudu – govori Sanja.

Sva deca su primerni đaci, a Sanja trenira rukomet godinama, tata Miloš je rukometni trener, ali joj ne gleda kroz prste.

Dok sluša njenu životnu priču, novi dečko Strahinja Mladenović, koji brani boje Beograda – Novog Grada se smeje. Grli je i ljubi. Ljubav cveta.

- Ja imam dva brata , biće to velika porodica i svi ćemo lepo živeti – kaže Strahinja Mladenović.

 

makonda-tracker