Anita Lazić, Bojana Ordinačev i Džej Lo vas pripremaju za leto

0
Gillette Venus pozvao je Anitu Lazić i Bojanu Ordinačev da izraze njihovu ženstvenost tokom časa plesa, inspirisane rimejkom Venus himne koju izvodi Dženifer Lopez

Noge glatke kao svila su jednostavo must have, posebno u letnjem periodu, dok je vežbanje u Life centru odličan način da izrazite vašu ženstvenost, da se zabavljate i dobijete obožavatelje.

Na globalnom nivou, Gillette Venus i Dženifer Lopez su udruženim snagama omogućili da svaka žena otkrije boginju u sebi. Profesionalno, Dženifer Lopez je poznata širom sveta kao muzička ikona, glumica, dizajner, televizijski producent i filantrop. Privatno, ona je posvećena žena, majka, sestra i prijatelj. Kao prvi svetski ambasador brenda Venus ikada, ona će inspirisati žene širom sveta da otkriju boginju u sebi, odnosno da budu pune samopouzdanja, snage i lepote, spolja i iznutra.

- Venus brend osnažuje žene i obraća se boginji u svakoj od nas. Svaka žena je boginja kada pusti najlepšu žensku stranu da isijava. Venus čuva moje noge lepim, dajući mi samopouzdanje da se osećam baš kao boginja – kaže Lopezova.

- Muzika je jedna od mojih najvećih strasti, pa je mogućnost da snimim i izvodim rimejk Venus himne zaista specijalni deo ove kampanje. Volim što mogu da izrazim svoju strast i kreativnost i, nadam se, da inspirišem druge žene da urade isto … šta god volele da rade - dodaje Dženifer.

makonda-tracker