EKSKLUZIVNO: Milica Dražin - Moja porodica je uz mene

2
Novosađanka Milica Dražin, koju mediji proglašavaju ljubavnicom bivšeg vaterpoliste Danila Ikodinovića i glavnim razlogom njegovog razvoda od Nataše Bekvalac, tvrdi da su sva pisanja o njoj obične gluposti

Dvadesetsedmogodišnja stomatološka sestra koja je uzburkala domaću javnost nakon pisanja da je Danilo Ikodinović sa njom prevario suprugu Natašu, prokomentarisala je te tvrdnje za emisiju Fokus koja se emituje večeras od 20 časova na TV Delta.

- Nemam nikakav komentar na ovakve gluposti. Izvinjavam se mojoj porodici što prolazi kroz ovaj pakao. U drugu ruku, hvala im mnogo što su uz mene i što mi daju maksimalnu podršku. To je sve što imam da kažem – rekla je Milica i iznela svoje mišljenje kako su novinari došli do njenog imena.

- Ne znam šta je bio razlog i to je najgore što ne znam na koji način su došli do mog imena. Znači, zapitala sam se da li sam ja ta Milica Dražin o kojoj svi pišu – završila je Milica Dražin.

Inače, dok mnoge novinarske ekipe opsedaju kafanu Tako je suđeno u Novom Sadu na Petrovaradinu u želji da dobiju ispovest Danila Ikodinovića koji tamo najčešće boravi poslednjih dana, advokat Dragan Gojković koji zastupa Natašu Bekvalac rekao je za Blic da će danas zvanično početi njihovu brakorazvodnu parnicu.

- Nataša je došla kod mene u subotu uveče kasno. Bila je jako uznemirena i usplahirena i pomislio sam da se nešto strašno desilo. Rekla mi je da se razvodi od Danila i da želi da je zastupam. Napravio sam predlog sporazumnog razvoda braka o deobi imovine i starateljstvu nad njihovom ćerkom i danas ću to predati u sudu – rekao je Gojković, a na pitanje šta je uzrok razvoda poznatog bračnog para, samo je kratko rekao:

- To ne želim da komentarišem, ali recimo da je krivica na Dači.


Jelena Kulović

makonda-tracker