Laka u Hitorami

0
U četvrtoj epizodi Hitorame koja je na programu u petak 17. decembra od 20 časova nastupaju bosanski pevač Laka i beogradski bendovi Kanda, Kodža i Nebojša i Svi na pod

Otkako je sa sestrom Mirelom pre dve godine nastupio na Eurosongu u Beogradu, Laka ne gubi inspiraciju da publiku iznova privuče svojim scenskim performansima. Nekadašnji nesvršeni student zaštite na radu u Nišu i dobitnik MTV nagrade, publiku je ove godine oduševio novim albumom i spotom za pesmu Brko. Pored sjajnog nastupa, u četvrtoj Hitorami gledaćemo ga kako zajedno sa Mirelom u ulozi hirurga secira Sergeja Trifunovića u ulozi žilavog vanzemaljca, sposobnog da ga skenira pogledom i sazna sve o njemu, čak i da je nekada svirao narodnjake.

- Sviđa mi se kako je sve zamišljeno. Kada sam video scenario odmah sam znao da je u pitanju nešto veliko i dobro organizovano. Čini mi se da će emisija izgledati dobro jer me podseća na one velike stejdževe na kojima sviraju svetski poznate grupe. Zadovoljstvo mi je biti gost u jednoj takvoj emisiji i na stejdžu na kojem je sve kako treba. Od Hitorame očekujem da Mirela i ja kao i ranije na neki nov način prijatno iznenadimo sve koji budu gledali šou – otkriva popularni Laka.

makonda-tracker