Snimanje serije Miris kiše na Balkanu

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Ivana

30-07-2010 10:28h
Upravo završavam Cvat lipe na Balkanu (nastavak gore navedenog dela) i jedva čekam seriju.... :))))

Jasminka Levi Kovalcik

09-12-2010 19:47h
Jedva cekam seriju!!!!!!!Govori se u knjizi i o mojoj porodici...Srecna sam sto se ovakvo jedno delo konacno ekranizovalo!Srdacan Pozdrav

Alma

07-12-2010 23:35h
To je jedna od najlepsih,ako ne i najlepsa, trilogija koju sam ikada procitala ( u stvari ima 4 dela). Fenomenalno i jedva cekam seriju!

Vesna

16-12-2010 22:47h
serija je divna

Jelena

13-12-2010 15:04h
Obozavam dela Gordane Kuic!Romane sam citala u dahu i sa velikim uzivanjem!Prva epizoda serije obecava!Jedva cekam petak!

Lindamee

20-12-2010 14:57h
Serija je zanimljiva ali malo kao da je scenario i knjigu pisao licno slibodan milosevic u sarajevu nisu zivjeli u to doba samo srbi bilo je nas svakakvih.Austro ugari nisu gnjavili samo srbe i nas druge su isto.A bosna je ipak bosna bila uvijek i ostala srena nacijama i nacionalnostima i to je njena ljepota.

Seka

30-12-2010 16:06h
Nervira sto se glumci nisu potrudili da govore ijekavski, o akcentu i da ne govorim. Sve sto se moglo snimati u Beogradu, snimalo se, npr. salon sesira sestara Salom je u Knez Mihailovoj, antikvarnica je iz Knez Mihailove, kada sestre podju na docek F. Ferdinanda kao da idu kroz neku sumu, ne vide se ulice... Zbrzano, povrsno. Videcemo jos...

lindameee

28-01-2011 21:41h
definitivno serija je promasaj zamara
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: