Poznata pevačica je jednom prilikom otkrila u kom jelu njen suprug i ona posebno uživaju i podelila jednostavan i pristupačan recept.
Domaći mediji javili su prošle večeri da je u 72. godini preminuo Aleksandar Saša Popović, poznati muzičar, osnivač i direktor "Grand produkcije", jedna od najistaknutijih ličnosti domaće estrade proteklih decenija.
Popović je, iako je često bio pred kamerama, spadao u poznate ličnosti koje ne izlažu očima javnosti svoj privatni život, ali je poznato da je godinama bio u skladnom braku s pevačicom Suzanom Jovanović.
Par je zajedno dobio ćerku Aleksandru, Sašin najveći ponos, a Suzana je pre braka dobila i sina Danijela, koji je Popoviću bio kao rođeno dete.
Porodica je dugo živela na Bežanijskoj kosi, gde je Saša posedovao luksuznu vilu, a jedan od omiljenih kutaka bila im je kuhinja, gde je pevačica stvarala magiju i njens uprug uživao u Suzaninim specijalitetima.
Prilikom gostovanja u emisiji "Praktična žena" Suzana je, naime, jednom prilikom pravila jelo koje njen suprug, kako je istakla, obožava, a u pitanju je testenina aglio e olio.
Aglio o eolio po ukusu Saše Popovića i Suzane Jovanović
Sastojci:
- 1 pakovanje špageta
- 100 ml maslinovog ulja
- 2-3 čena belog luka
- malo mlevene ljute paprike
- so i biber, po ukusu
Priprema
- Stavite špagete da se kuvaju u posoljenoj vodi, uz dodatak kapi ulja.
- Zagrejte ulje u tiganju, pa na njemu prodinstajte sitno seckan beli luk.
- Potom dodajte mlevenu ljutu papriku, pa pržite uz mešanje oko minut i sklonite s vatre.
- Sipajte malo soli i bibera, promešajte i to je sve – prelijte kuvane i dobro proceđene špagete.
BONUS VIDEO
Suzana nikad emotivnije o Saši Popoviću