ulepšavala mu je dane

Bolje od kavijara, a jeftino i jednostavno: Omiljeno jelo Saše Popovića najbolje je pravila njegova Suzana (RECEPT)

Poznata pevačica je jednom prilikom otkrila u kom jelu njen suprug i ona posebno uživaju i podelila jednostavan i pristupačan recept.

Suzana Jovanović i Saša Popović bili su u braku decenijamafoto: Dragan Kadić

Domaći mediji javili su prošle večeri da je u 72. godini preminuo Aleksandar Saša Popović, poznati muzičar, osnivač i direktor "Grand produkcije", jedna od najistaknutijih ličnosti domaće estrade proteklih decenija.


Popović je, iako je često bio pred kamerama, spadao u poznate ličnosti koje ne izlažu očima javnosti svoj privatni život, ali je poznato da je godinama bio u skladnom braku s pevačicom Suzanom Jovanović.


Par je zajedno dobio ćerku Aleksandru, Sašin najveći ponos, a Suzana je pre braka dobila i sina Danijela, koji je Popoviću bio kao rođeno dete.

Porodica je dugo živela na Bežanijskoj kosi, gde je Saša posedovao luksuznu vilu, a jedan od omiljenih kutaka bila im je kuhinja, gde je pevačica stvarala magiju i njens uprug uživao u Suzaninim specijalitetima.


Prilikom gostovanja u emisiji "Praktična žena" Suzana je, naime, jednom prilikom pravila jelo koje njen suprug, kako je istakla, obožava, a u pitanju je testenina aglio e olio.

 

Špagete "aglio e olio"foto: trawellkat/Shutterstock

Aglio o eolio po ukusu Saše Popovića i Suzane Jovanović


Sastojci:

 

  • 1 pakovanje špageta
  • 100 ml maslinovog ulja
  • 2-3 čena belog luka
  • malo mlevene ljute paprike
  • so i biber, po ukusu


Priprema

 

  1. Stavite špagete da se kuvaju u posoljenoj vodi, uz dodatak kapi ulja.
  2. Zagrejte ulje u tiganju, pa na njemu prodinstajte sitno seckan beli luk.
  3. Potom dodajte mlevenu ljutu papriku, pa pržite uz mešanje oko minut i sklonite s vatre.
  4. Sipajte malo soli i bibera, promešajte i to je sve – prelijte kuvane i dobro proceđene špagete.

BONUS VIDEO

Suzana nikad emotivnije o Saši Popoviću