promo

“Devojka sa polja zelenih” objavila svoj prvi singl

Pop rock pevačica Marina Kamerton iz Beograda sa ponosom predstavlja svoj prvi singl pod nazivom "Izvini, žurim", objavljen za izdavačku kuću Magic Records.

foto: Promo

 

Ova energična pesma, koja nosi jedinstven pečat, rezultat je saradnje sa njenim kolegom, profesorom Markom Karanfilovskim, koji je komponovao muziku i tekst a audio produkciju radio je Lazar Arsović.

 

U realizaciji pesme i spota, Marini su pomogle i njene kolege i prijatelji, čime je dodatno obogaćen kreativni proces.

 

Spot je snimljen u saradnji sa talentovanim Đorđem Stojiljkovićem i Miroslavom Todorovićem a vizuelne efekte je pomogla indijska produkcijska kuća Granitelmagery.

 

foto: Promo

Marina Kamerton, poznata i kao "devojka sa polja zelenih" iz spota Željka Joksimovića a sa kojim već dugi niz godina peva i prateće vokale, muzikom se bavi od svoje treće godine.

 

Sa samo 16 godina upisuje Fakultet muzičke umetnosti u Beogradu, gde završava diplomske i master studije na odseku za klavir.

 

Osim što ima svoju pop-rock muzičku školu Kamerton, koja okuplja decu i odrasle svih uzrasta, sa svojom koleginicom Jovanom Vukosavljević osnovala je i prvi profesionalni dečiji bend "Kamerton Kids Band"!

 

foto: Promo

"‘Izvini, žurim’ je odlična uvodna tačka u moj solistički muzički put, jer pesma savršeno opisuje moj užurban tempo života," ističe Marina Kamerton.